Cine e noul star din Superkombat. Are 1,93 m, 103 kg şi e bodyguardul starurilor de la Hollywood | FOTO

18 aug 2016 5603 afişări Comentează şi tu Special
Cine e noul star din Superkombat. Are 1,93 m, 103 kg şi e bodyguardul starurilor de la Hollywood | FOTO

Uriaşul de 1.93 metri, 103 kilograme şi 25 de ani descoperit de Eduard Irimia trăieşte la Munchen, iar pe lângă box, este fitness model şi bodyguardul starurilor de la Hollywood. Părinţii lui Florian Munteanu au emigrat în Germania înainte de Revoluţie, acolo unde s-a şi născut actualul sportiv, care însă vorbeşte fluent limba română şi îşi afişează originile la fiecare apariţie.

"Părinţii mei au revenit în ţară pentru a deschide o clinică de dermatologie în Bucureşti, însă trăiesc în continuare la Munchen. Eu am deja o carieră în Germania, însă nu şti ce îţi rezervă viitorul", spune Florian. Acesta a început cu boxul încă din copilărie, fiind direcţionat chiar de către tatăl său, mare fan al nobilei arte.

70 de lupte la amatori

Are deja peste 70 de meciuri la amatori în Germania, însă nu şi-a dorit să facă pasul spre o carieră dedicată acestui sport deoarece între timp şi-a făcut şi un nume în lumea fitnessului. "Mi-am dorit, însă au apărut şi alte oportunităţi şi îmi era greu să mă dedic în ambele direcţii", a mai povestit supergreul imediat după ce s-a pregătit la Academia Superkombat din Bucureşti.

"Florian vrea să se alăture campaniei noastre de a descoperi noi eroi mondiali, va fi reprezentativ pentru imaginea show-ului în Germania", a povestit şi promotorul Eduard Irimia, cel care pune la punct ultimele detalii pentru lansarea unui reality show care va debuta curând cu 6 episoade filmate în România.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.