Romeo Surdu: ”Sunt un om serios şi calculat”. FOTO | Divorţul a fost pronunţat de comun acord, înainte ca fosta lui soţie să îl acuze de infidelitate. Cum arată noua cucerire a fotbalistului

15 nov 2015 169055 afişări Showbiz
Romeo Surdu: ”Sunt un om serios şi calculat”. FOTO | Divorţul a fost pronunţat de comun acord, înainte ca fosta lui soţie să îl acuze de infidelitate. Cum arată noua cucerire a fotbalistului

DREPT LA REPLICĂ Romeo Surdu a dorit să aibă un drept la replică după apariţia acestui articol. Căpitanul lui Milsami Orhei a ţinut să sublinieze faptul că declaraţiile fostei sale soţii au fost făcute cu mai multe zile după ce între ei a fost pronunţat divorţul de comun acord. În acest scop ne-a furnizat o copie a certificatului de divorţ. Redăm integral comunicatul fotbalistului:

În primul rând vreau să vă spun că suntem divorţaţi de comun acord. Ce a declarat fosta doamnă Surdu a fost cu mult timp după divorţ (uitaţi-vă la date), cuvinte de frustrare şi aruncate la supărare. Ce a fost între noi odată s-a stins de mult timp. Daris este iubirea vieţii mele. Fac şi voi face tot ce îmi stă în putere să nu-i lipsească absolut nimic băiatului meu. 

Eu sunt un om serios, nu s-a auzit niciodata nimic rău de mine şi nici nu o să se audă pentru că sunt un om calculat. Acum sunt o persoană liberă. Am dreptul şi mă pot afişa cu cine doresc. Am tot dreptul din lume să îmi refac viaţa. Nu am vrut să vorbesc pe tema asta, e viaţa mea personală, dar sunt obligat să îmi apăr munca pe care am depus-o în tot acest timp. Cei care mă cunosc ştiu că sunt un om de cuvânt, serios şi aşa voi fi mereu”. 

Declaraţiile de pe Facebook ale fostei doamne Surdu au fost făcute pe 1 iunie 2015, iar divorţul dintre cei doi a fost făcut, aşa cum se vede în documentul de mai sus, pe 21 aprilie 2015.


ŞTIREA INIŢIALĂ Informaţia că Romeo Surdu va divorţa de soţia sa, Diana, după o căsnicie care a dura 12 ani a aparut în vara acestui an. Fotbalistul a fost anunţat de intenţiile soţiei pe Facebook, printr-o postare dură a acesteia. ”Datorită infidelităţii soţului meu din octombrie 2014, am hotărât să divorţăm!! Prin acest mesaj îi dau libertate de a se afişa cu noua ”achiţizie” fără să mai posteze in familist şi îi doresc mult succes!! Îi mulţumesc pentru cei 12 ani petrecuţi împreună!!!”, spunea soţia acestuia.

În toată această perioadă, Romeo Surdu a evitat să se afişeze alături de cea cu care soţia l-a acuzat că a înşelat-o, însă în ultimele zile fotbalistul lui Milsami Orhei a postat fotografii cu noua cucerire cu care, din câte se pare, a ajuns la un an de relaţie. Din câte se pare, tânăra este moldoveancă şi s-a cunoscut cu fotbalistul în perioada de după transferul acestuia la Orhei.

Romeo Surdu, alături de noua sa iubită

Diana, soţia lui Romeo Surdu

sursa foto: Facebook

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.