Bucuria tuturor pescarilor! :) FOTO&VIDEO: Au şi ei acum un calendar sexy: ”Este unic în lume!” Cum arată

3 oct 2017 13789 afişări Comentează şi tu Showbiz
Bucuria tuturor pescarilor! :) FOTO&VIDEO: Au şi ei acum un calendar sexy: ”Este unic în lume!” Cum arată 2 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/26526/16752845/1/calendar.jpg

Pescarii au şi ei acum calendarul lor. Carponizer, o companie germană care comercializează produse piscicole, a lansat ”Carponizer Carp Calendar 2018”. Pe fiecare pagină apare câte fată nud sau îmbrăcată foarte sumar, fotografiată alături de un crap.

Pasionaţii de pescuit îşi pot decora acum casa şi cu un calendar care le este dedicat. Ideea le-a aparţinut celor de la Carponizer, în colaborare cu fotomodelul Hendrik Pohler. Din acest parteneriat a rezultat un calendar sexy şi unic în lume. Calendarul cuprinde 12 fete sexy - câte una pentru fiecare lună - fotografiate lângă un peşte de dimensiuni impresionante.

Fotografiile au fost realizate de Raphael Faraggi, cel care a muncit timp de două săptămnâni alături de fete pentru a realiza acest calendar. Fotomodelul Hendrik Pohler, parte din acest proiect, s-a declarat foarte încântată de acest calendar. Tânăra spune că, surprinzător, este mai căutat de femei decât de bărbaţi. Dar are şi o explicaţie:

”Acest calendar este atât de popular deoarece este unic. Ideea este foarte ciudată, dar, de asemenea, foarte bună. Lumea este încântată de Carponizer Carp Calendar. Este faimos în toată lumea. Cei mai mulţi cumpărători sunt femei, probabil pentru că le cumpără pentru soţii lor, fraţi, taţi sau chiar pentru ele”, spune Hendrik Pohler, citată de The Sun.Un astfel de calendar costă £16.95 şi poate fi cumpărat de pe Amazon.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.