(P) Ofertele speciale puse la dispoziţie de operatorii de Pariuri Online din România

21 ian 2016 5017 afişări
(P) Ofertele speciale puse la dispoziţie de operatorii de Pariuri Online din România

O parte dintre operatorii de pariuri prezenţi in mediul online, pun la dispoziţie oferte speciale pentru noii utilizatori. Însa, prin intermediul unor comunităţi online dedicate pariurilor, putem beneficia de oferte si mai bune. Spre exemplu, daca ne înregistram prin site-ul PariuriX, primim oferte mult mai bune la 5 dintre operatorii autorizaţi:

Unibet - Pariu 100% fara risc, pana la 150 LEI

Deşi nu se poate lauda cu o istorie mai lunga de 20 de ani, Unibet este unul dintre putinii operatori care si-au consolidat o reputaţie globala de cel mai înalt nivel.

Agenţia a câştigat nu mai puţin de 5 distincţii internaţionale in anul 2015, printre care: Operatorul de Pariuri Online al anului, Premiul pentru Inovaţie in poker si Operatorul In-Play Pariuri al anului.

Oferta variata a celor de la Unibet include pe lângă pariuri sportive sau jocuri de cazinou si diverse jocuri virtuale, bingo si jocuri de tip loz in plic.

Totodata UniBet este singura agentie care are 4 aplicatii pentru pariurile de pe mobil cat si singura agentie licentiata unde se poate juca bingo.

NetBet – Bonus de 100%, pana la 300 de LEI

Operatorul din Malta este primul brand care a primit licenţa temporara pentru funcţionare pe teritoriul României conform site-ului ONJN.

NetBet este o casa de pariuri cunoscuta in primul rând pentru oferta avantajoasa pe care o pune la dispoziţia pasionaţilor de pariuri live. La fel de bogata este însa si oferta jocurilor de tip Video Poker, numărând nu mai puţin de 39 de variaţii ale celebrului joc.

Cazinoul online de la NetBet a plătit in anul precedent 96% din încasări, înapoi către jucători. Câştigurile au fost distribuite in mod aleatoriu, folosind metoda lui ISAAC, cunoscuta ca fiind una dintre cele mai eficiente din domeniu. Astfel, la acest cazinou, totul depinde numai si numai de noroc!

NetBet este sponsor oficial al Stelei iar pe site-ul lor veti gasi si pronosticuri date chiar de Dan Petrescu.

SportingBet – Pariu 100% fara risc, pana la 300 RON

Agenţia britanica înfiinţata in anul 1998 activează in peste 200 de tari. SportingBet este patronata de GVC Holdings, companie care mai deţine si alte case de pariuri.

De la preluarea brandului in 2013, noii proprietari au investit enorm in optimizarea interfeţei, dar si in îmbunătăţirea facilitaţilor. Astfel, platforma online si-a păstrat simplitatea, însa vine acompaniata de noi funcţii extrem de utile.

Cea mai notabila modificare a fost introducerea opţiunii de închidere a pariurilor. Utilizatorii pot sa-si oprească emoţiile in orice moment, încasând o parte din castingul total cuvenit.

Totodata, SportingBet ofera cele mai multe promotii pentru pariuri iar alaturi de Unibet sunt singurele care transmit meciuri live video gratuit.

 

888sport – Profit triplu

Poate ca cei mai mulţi dintre noi cunosc brandul 888 Holdings de la partidele de Snooker televizate la noi in tara. 888casino.com sponsorizează in prezent Campionatul Mondial de Snooker.

Daca va înregistraţi la 888sport prin intermediul comunităţii pariorilor din Romania,  veţi beneficia de un bonus spectaculos. Pariaţi maxim 10 euro pe primul bilet, iar in cazul in care acesta devine câştigător, profitul obţinut vi se triplează. Astfel încât, daca aţi pariat 10 euro pe o cota de 11, veţi realiza un profit de baza de 100 de euro. Casa de pariuri vă va adăuga încă 200 de euro la balanţa contului in maximum 72 de ore.

Fortuna – Pariu gratuit pana la 100 de LEI

Cunoscutul operator din Europa Centrala si de Est ii încânta pe pariorii romani cu nenumărate oferte promoţionale. Chiar daca a deschis aproximativ 700 de agenţii offline, oferta grupului originar din Cehia de pe online este extrem de tentanta.

Pe lângă pariul gratuit pus la dispoziţia noilor utilizatori, Fortuna oferă si bonusuri de fidelitate clienţilor care pariază des de pe mobil. Pe lângă toate acestea, biletele cu un număr de evenimente cuprins intre 5 si 13, vin însoţite de bonusuri de la 10%, pana la 60%!

Jucătorii de sisteme sunt îndrăgostiţi de Fortuna. Miza minima per pariu sau linie este cea mai mica de la toţi operatorii licenţiaţi si anume $0,10.

Socializarea este mai importanta pentru sănătatea noastră decât jogging-ul sau exerciţiile fizice. Din păcate, criza economica si-a pus clar amprenta pe chipurile romanilor. Lipsa banilor a redus numărul ieşirilor in oraş. Dar cu toate acestea,  numărul agenţiilor de pariuri si cel al sălilor de jocuri a crescut surprinzător in ultimii ani. Totuşi, acest fenomen este privit de anumite persoane ca fiind unul negativ, însa lucrurile nu stau chiar aşa.

Este suficient sa va petreceţi câteva zeci de minute intr-un cazinou la o ora de vârf, pentru a putea observa cel puţin o familie care se distrează la mesele de joc, sau in jurul acestora. Si când spun familie, nu mă refer la şot si şotie, ci la un grup de cel puţin 3 persoane. Nu de puţine ori mi s-a întâmplat sa vad grupuri de şot si şotie, însoţite de fraţi, copii, gineri, cumnaţi si aşa mai departe.

Acelaşi lucru se poate spune si despre agenţiile de pariuri: Tatii îşi acompaniază fiii spre locul cu pricina, cel puţin o data pe săptămână. Acest lucru se întâmpla, de regula, in weekend. Senzaţia pe care o lasă cei doi in momentul părăsirii incintei, este de cele mai multe ori, una extrem de pozitiva si de entuziasta. Aşadar, este oare păcat sa pariezi? In condiţiile de fata, as putea spune ca este păcat sa nu pariezi!

Aproximativ doua treimi din populaţia României si-a încercat şansa la jocurile de noroc, sub diverse forme: loto, bingo, pariuri, cazinou etc. Avem cultul şansei in sânge, probabil dinainte sa ne naştem si cumva, acest lucru ne uneşte.

Industria s-a confruntat însa cu schimbări majore la sfârşitul anului trecut. Putem paria legal numai la agenţiile care au primit licenţa de funcţionare de la Oficiul National de Jocuri de Noroc. In momentul de fata, piaţa româneasca este formata din numai 18 competitori. Însa, nu toţi si-au pus la punct platformele de pariere online, chiar daca si-au anunţat intenţia de a face acest lucru.

 

Deşi piaţa locala a jocurilor de noroc online se afla in faza de reconstrucţie, ofertele actuale nu sunt deloc rele. Dar in afara de toate acestea, ne mai trebuie si un pic de inspiraţie, dar si un pic de noroc. Pariorii iscusiţi îşi găsesc inspiraţia urmărind biletul zilei de la PariuriX.com. Mii de utilizatori îşi postează zilnic predicţiile, concurând pentru premii in valoare de 150 RON zilnic.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.