EXCLUSIV | Secretele lui Bogdan Argeş Vintilă au fost dezvăluite de un apropiat! "Nu uitaţi că şi cu Andone a fost la fel"

23 aug 2019 9229 afişări ProSport Live
EXCLUSIV | Secretele lui Bogdan Argeş Vintilă au fost dezvăluite de un apropiat! "Nu uitaţi că şi cu Andone a fost la fel"

Preşedintele celor de la Metaloglobus Bucureşti, Marius Burcă, îl cunoaşte bine pe Bogdan Argeş Vintilă, noul antrenor al FCSB, cei doi colaborând în trecut. De altfel, tehnicianul de 47 de ani e cel care a promovat formaţia în Liga 2.

"Ca să glumesc un pic: Trebuie întâi să treci pe la Metaloglobus ca să ajungi la FCSB, nu uitaţi că şi Bogdan Andone (n.red. - fost antrenor FCSB) a fost întâi la noi. Am lucrat un an şi jumătate cu Vintilă, am promovat şi cred că-n tur nu am avut nicio îngfrângere. Este un om preocupat, îi place ceea ce face, dă sută la sută. E unul care dacă are la ora 13:00 antrenament, la 9:00 - 10:00 dimineaţa e deja la teren. Pune mult suflet. Mă bucur mult pentru el, să dea Dumnezeu să aibă rezultate", a spus Marius Burcă la ProSport LIVE.

Conducătorul echipei din Liga 2 a continuat: "Colaborarea noastră a fost foarte bună! Şi dacă ar exista lucruri mai puţine bune, se şterg cu buretele. Bogdan stă câte 8 - 10 ore la baza de antrenament, deci e clar că face ce-i place. Stă de vorbă cu jucătorii, se face plăcut, antrenamentele sunt la fel...Nu ştiu dacă se consulta cu Gică Hagi, dar sută la sută avea ce să înveţe de el".

"Nu e corect să-i dau eu poveţe lui Bogdan despre cum să se comporte cu Gigi Becali. Trebuie să se comporte aşa cum dictează inima, conştinţa sau, aşa cum au spus la televizor, cum dictează Dumnezeu. Este un tip credincios, nu a devenit peste noapte pentru a ajunge la FCSB. E un om cu frica lui Dumnezeu. Un om bun" - Marius Burcă, preşedinte celor de la Metaloglobus Bucureşti

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.