EXCLUSIV | Nu-şi face loc printre ei. Numele "greu" din fotbal românesc care nu-şi doreşte să fie analist sportiv: "N-am avut patron până acum. O să am unul pe lumea cealaltă"

17 feb 2019 16150 afişări ProSport Live
EXCLUSIV | Nu-şi face loc printre ei. Numele "greu" din fotbal românesc care nu-şi doreşte să fie analist sportiv: "N-am avut patron până acum. O să am unul pe lumea cealaltă"

Fostul patron al echipei FC Vaslui, Adrian Porumboiu, nu îşi doreşte să facă pasul spre un post de analist sportiv la o televiziune din România, spre deosebire de alte nume importante din fotbalul românesc. 

Platourile televiziunilor cu profil sportiv din România sunt pline de foşti fotbalişti, care, după şi-au terminat activitatea din teren, îşi rotunjesc conturile graţie comentariilor şi analizelor pe care le fac din postura de specialişti. Pentru un plus de credibilitate şi autenticitate al cuvintelor rostite despre fotbal, conducerile televiziunilor din România au încheiat contracte de colaborare cu foşti fotbalişti.

Pentru unii dintre ei reprezintă singura ocupaţie şi implicit singura sursă de venit, în timp ce pentru alţii noua lor ocupaţie este doar o chestiune de moment

Porumboiu susţine că nu ar avea timp să aibă o astfel de ocupaţie, dar şi că nu şi-ar dori să primească ordine de la superiori: "Nu şi nici n-aş avea timp. Aşa mai răspund cu mare plăcere când mă sună de la vreo emisiune. Dar n-am timp. Nu mi-a propus nimeni şi în mod sigur n-aş accepta. Am treburile mele, am afacerile mele. Ar fi greu să mă deplasez de două ori pe săptămână la Bucureşti. N-am avut patron până acum. O să am unul când o să fiu pe lumea cealaltă!", a spus Adrian Porumboiu, în cadrul emisiunii ProSport Live.

Adrian Porumboiu a dus echipa din Vaslui în prima ligă a României, a fost aproape de a câştiga titlul în mai multe rânduri şi, în prezent, investeşte în agricultură, fiind cea mai profitabilă afacere a sa. 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.