EXCLUSIV | Intervenţie incredibilă a lui Florin Talpan, după ce CSA Steaua a câştigat palmaresul! Juristul l-a criticat pe Bixi Mocanu şi a anunţat că vrea să fie noul comandant: "Cu mine, echipa era în Liga 2, în faţa Rapidului"

5 iul 2019 6903 afişări ProSport Live
EXCLUSIV | Intervenţie incredibilă a lui Florin Talpan, după ce CSA Steaua a câştigat palmaresul! Juristul l-a criticat pe Bixi Mocanu şi a anunţat că vrea să fie noul comandant: "Cu mine, echipa era în Liga 2, în faţa Rapidului"

FCSB a pierdut palmaresul din perioada 1947-2003 în defavoarea CSA Steaua, iar juristul Florin Talpan a avut o reacţie incredibilă! Angajatul CSA l-a atacat pe comandantul Pompiliu Bixi Mocanu, despre care a susţinut că l-a sabotat încă din prima zi de colaborare între cei doi, iar apoi a recunoscut că îşi doreşte să fie numit comandant. De asemenea, Talpan a susţinut că el ar fi putut face mai mult pentru echipa "militarilor". 

Talpan a oferit prima reacţie după ce CSA Steaua a câştigat palmaresul! Juristul a fost foarte acid la adresa comandantului Pompiliu Bixi Mocanu şi a transmis că mai multe persoane din club ar trebui să plece: "Sunt la tribunal şi sunt foarte fericit pentru decizia dată azi. Ştiţi bine că există mai multe decizii ale instanţelor, UEFA şi FRF au fost înştiinţate. În ultimele şase luni am stat în stres, nu am dormit nopţi întregi. Vă daţi seama că decizia de azi e una foarte importantă pentru prezentul şi viitorul clubului. Având în vedere decizia de azi, eu spun că trebuie să facem ca această echipă să ajungă unde îi e locul. Încă îl aştept pe Piţurcă la echipă, pentru că numai cu el putem să aducem Steaua acolo unde îi e locul.

Datorită mie s-au dat multe locuri de muncă antrenorilor care au fost la Steaua. Dacă mă ocupam eu de această echipă, ajungea în Liga 2... Trebuie să ai oameni de încredere că treaba se poate face. Încă aştept ca oamenii care nu au reuşit să promoveze această echipă în liga 3, să plece. Eu nu dorm nopţile, iar ei nu pot promova în Liga 3. Să plece! Acest colonel Mocanu dădea impresia că e alături de mine. Doar că dumnealui a încercat, ori a fost influenţat de diferite persoane... a încercat să dea în mine. Pe 29 ianuarie aveam o înfăţişare importantă cu plamaresul, iar cu jumătate de oră înainte trimite oficiali din club să mă sancţioneze, că am făcut declaraţii la ProSport într-un dosar. Vă daţi seama cu ce emoţie m-am dus la acel dosar. Oare acest domn colonel Mocanu nu trebuie să plece? Nu face nimic, echipa nu a promovat în Liga 3. Nu numai Lăcătuş e de vină acolo. Ei se ascund în spatele lui Lăcătuş. Simt că ce mi se întâmplă... sunt ameninţat, sancţionat. Mocanu îmi face rapoarte, reproşuri. Noroc că unii suporteri de la Steaua Liberă au plătit amenda de 2 milioane de lei vechi, pentru că nu am o situaţie financiară bună", a declarat Talpan la ProSport LIVE.

"Da. Vor să scape de mine şi prin tot ce fac eu... S-a muşamalizat totul, iar eu am fost bătaia lor de joc. Dar Steaua a câştigat acest dosar, palmaresul e la CSA Steaua, iar dacă eram lăsat făceam multe lucruri şi echipa în Liga 2 acum. Eram în faţa Rapidului acum. Dar nu... Mi-au fost puse beţe în roate.

(n.r.- întrebat despre cum ar fi putut ajuta Steaua pe plan sportiv) Împreună cu un om ca Piţurcă. (n.r. - întrebat dacă vrea să devină comandantul CSA) Citiţi printre rânduri. Vedeţi! Înţelegeţi! Trebuie să vină un alt om. Şi eu am fost în Afghanistan. Nu se poate aşa ceva. Eu zic, datorită a ce am făcut, că i-am mulţumit pe suporteri.

Majoritatea, inclusiv oamenii care ţin cu FCSB, şi-a dat seama că sunt un om de calitate. Oamenii vor fotografii cu mine. Îmi spun că dacă dreptatea e la CSA, să fie la CSA", a adăugat juristul CSA la ProSport LIVE. 

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.