A patra zi de căutare a celor trei persoane care dispărut cu barca de pescuit în zona 2 Mai

9 mar 2019 1766 afişări Pescuit sportiv
A patra zi de căutare a celor trei persoane care dispărut cu barca de pescuit în zona 2 Mai

Centrul Maritim de Coordonare Constanţa (MRCC) anunţă că a fost solicitată, sâmbătă, reluarea căutărilor celor trei pescari care au dispărut, miercuri seara, cu barca, în zona 2 Mai, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit MRCC Constanţa, a fost solicitată, sâmbătă, reluarea căutărilor celor trei pescari dispăruţi miercuri seara, în timp ce se aflau cu barca în zona 2 Mai.

Căutările se desfăşoară cu două mijloace de mobilitate navală din cadrul Gărzii de Coastă.

Potrivit reprezentanţilor Gărzii de Coastă Constanţa, miercuri seară, în jurul orei 20.30, poliţiştii de frontieră din Mangalia au fost informaţi telefonic despre faptul că o barcă cu motor, în care se aflau trei persoane ce ieşiseră la pescuit în zona 2 Mai, de la ora 14.00, nu s-a întors în port şi nu poate fi contactată.

„Imediat după primirea apelului, de la nivelul Gărzii de Coastă au fost dispuse măsuri operative constând în efectuarea unei misiuni cu două ambarcaţiuni ale Grupului de Nave Mangalia, pentru găsirea bărcii, respectiv a persoanelor în cauză”, au precizat reprezentanţi Gărzii de Coastă.

De asemenea, prin canalele de cooperare ale Poliţiei de Frontieră au fost informate autorităţile de frontieră bulgare şi Centrul Maritim de Coordonare Constanţa (MRCC).

Cei trei bărbaţi au vârste cuprinse între 50 şi 65 de ani.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.