O Gală cum n-a mai fost

29 nov 2012 773 afişări Blog

N-am dormit şi n-am mâncat de trei zile. Muncim la Gala ProSport de câteva luni. Nimic nu mi-am dorit să iasă mai bine decât evenimentul din aceasta seară. Şi nimic n-am pregătit mai bine decât Gala aceasta. Am nişte emoţii uriaşe. Deşi am pregătit până la ultima virgulă textul pe care îl voi citi, am impresia că nu ştiu nimic din el.

Dar e normal să fie aşa. E normal, pentru că voi avea în faţă câteva sute de medaliaţi olimpici şi alţi sportivi de top ai României. Voi avea în faţă o mare parte din aurul, argintul şi bronzul României, deşi nu vom fi în rezervele BNR. Ştiu, sunt un privilegiat. Dar credeţi-mă, sunt teribil de emoţionat.

Sper însă că în momentul în care va începe Gala, va fi unul dintre momentele acelea pe care spun că le trăiesc sportivii: când începe meciul, uită ce se întâmplă în tribune, chiar dacă atmosfera e incendiară. Am un singur argument care mă face să cred că mă voi linişti la un moment dat, dar unul solid. Ştiu că pentru ceea ce se va întâmpla în această seară au muncit alţi campioni. Zeci şi zeci de oameni de top în ceea ce fac. Fie că mă gândesc la colegii mei din redacţie, la cei de la marketing, la cei de la publicitate, la cei de la administrativ, la prietenii de la sport.ro, ştiu că au muncit cu toţii mai mult de 100% pentru ca totul să fie perfect azi. Le mulţumesc, o să o fac şi personal, dar măcar o dată pe an merită să-i amintesc şi în scris. Şi le mulţumesc şi celor care au avut încredere în noi să facem Gala asta. Şi celor care au crezut că merită să se asocieze cu ea: COSR, Herbalife, Dolce Sport şi Opel. Scuzaţi pauza publicitară, dar fără ea nu exista momentul acesta.

Las pentru o clipă modestia de-o parte. Nimeni n-a organizat vreodată în România o Gală a Sportului de asemenea amploare! Îmi asum ce spun. Când l-am auzit pe Orlando că vrea să invităm toţi, absolut toţi medaliaţii olimpici ai României, am înlemnit. Ulterior, Alexandru Enciu, cel care a făcut o muncă de cercetare uriaşă, mi-a confirmat că am de ce să înlemnesc: sunt 386! La care se adaugă sportivii de top, dar neolimpici. Credeţi-mă, nimeni, absolut nimeni nu are o astfel de bază de date cu contacte pentru atâţia oameni. Noi o avem acum. Şi am reuşit să-i contactăm pe majoritatea. Sigur că unii nu mai sunt în viaţă, alţii sunt departe, unii sunt ocupaţi, alţii sunt, incredibil poate, imposibil de găsit. Unora poate le-am trimis prea târziu invitaţia. Scuze, Daniela Silivaş, chiar ne-am fi dorit să poţi ajunge! Ne revanşăm! Sunt împăcat că i-am invitat pe toţi, iar mulţi, sute!, vor fi alături de noi în această seară. Abia aştept să-i salut, să-i premiez şi să le mulţumesc tuturor! Gata, mi-au trecut emoţiile! Ne vedem la 7, pe sport.ro!

Versiune selectata: mobil / standard