LIVE BLOG CM 2014, ziua 27 | Olanda – Argentina 2-4. Germania – Argentina e finala Mondialului. Sud-americanii nu au ratat niciun penalty. Vlaar și Sneijder au îngropat Olanda

LIVE BLOG CM 2014, ziua 27 | Olanda - Argentina 2-4. Germania - Argentina e finala Mondialului. Sud-americanii nu au ratat niciun penalty. Vlaar și Sneijder au îngropat Olanda
  • Publicat:
  • Actualizat:


PROGRAMUL DE AZI

  • OlandaArgentina 2-4 (0-0)
    Lovituri de departajare:
    Vlaar (r), Robben (g), Sneijder (r), Kuyt (g) / Messi (g), Garay (g), Aguero (g), Maxi Rodriguez (g)

    Olanda: Cillessen – Kuyt, de Vrij, Vlaar, Martins Indi (Janmaat 46), Blind – Wijnaldum, de Jong (Clasie 62), Sneijder – Robben, van Persie (Huntelaar 96)

    Argentina: Romero – Zabaleta, Garay, Demichelis, Rojo – Enzo Perez (Palacio 82), Biglia, Mascherano – Messi, Higuain (Aguero 82), Lavezzi (Maxi Rodriguez 100)


02:31 Au mai rămas doar două meciuri de la acest turneul final. Olanda – Brazilia (sâmbătă, ora 23:00) va fi finala mică a competiției, în timp ce Germania – Argentina (duminică, ora 22:00) e marea finală. Până atunci, când ne vom reîntâlni, vă urez seară bună!


02:19 „Penalty-urile sunt o chestiune de noroc. Eu l-am învățat pe Sergio Romero cum să apere penalty-uri”, a declarat Louis van Gaal, după ce Olanda a fost eliminată de Argentina. E drept, portarul argentinian a ajuns în Europa în 2007, la AZ Alkmaar, unde a fost antrenat timp de două sezoane de actualul selecționer al Olandei.


02:10 Reacția fiului lui Arjen Robben, după ce Olanda a pierdut la penalty-uri în fața Argentinei, scor 2-4, este una dintre imaginile acestui Mondial. O puteți vedea accesând link-ul de mai jos.


02:03 Așa arată,grafic, modul în care cele opt penalty-uri au fost executate în această seară. E drept, argentinienii nu au avut execuții senzaționale, însă Cillessen și-a arătat lipsa de experiență, fiind pe minge la execuțiile lui Aguero și Rodriguez, fără să blocheze însă mingea.


01:54 Argentina s-a calificat din toate cele patru semifinale pe care le-a jucat la Cupa Mondială, având un procentaj 100% de „promovare”. Evoluția sud-americanilor nu a fost deloc strălucită în această seară, dar, în cele din urmă, au părut mai experimentați și mai calmi la lovituri de departajare și au reușit să câștige cu 4-2.


01:48 Avem, așadar, o finală între Germania și Argentina, a treia din istorie între cele trei echipe, cea mai des întâlnită finală din istoria Mondialului. În prima, Argentina a câștigat cu 3-2, în timp ce în 1990, nemții au câștigat cu 1-0.


01:44 Kuyt marchează și face 3-2 pentru Argentina. Dacă Maxi Rodriguez transformă, Argentina e în finală! Și o face! Germania – Argentina va fi finala Mondialului din acest an.


01:42 Pentru olandezi urmează Wesley Sneijder. Mijlocașul lui Galatasaray trage în dreapta portarului, dar Romero se aruncă excelent și parează! La Argentina execută Aguero și face 3-1! Argentina mai are nevoie de un gol!


01:40 Fără elan, foarte calm, Robben trage exact și egalează. Pentru Argentina trage Garay, care șutează tare și marchează!


01:39 Vlaar ratează primul penalty! Trage foarte slab, Romero ghicește colțul și blochează! La Argentina, trage Messi! Îl păcălește pe Cillesen și face 1-0!


01:38 Prima echipă care trage e Ron Vlaar! Se pare că la Argentina, ordinea e Messi, Garay, Aguero, Maxi Rodriguez și Biglia.


01:37 A fost prima semifinală din istoria Cupei Mondiale care s-a terminat cu scor alb, 0-0. Urmează penalty-urile.


01:35 De data aceasta, Olanda nu îl mai are pe Tim Krul între buturi, ci pe Jasper Cillessen. Iar portarul lui Ajax nu a apărat vreun penalty în întreaga sa carieră!


01:34 Teoretic, echipa care trage prima are un avantaj psihic, un avantaj de 60% de a merge mai departe. Să nu uităm și că chilianul Jara, în meciul cu Brazilia, și costaricanul Umana, în sfertul cu Olanda, au ratat în momentul în care trebuiau să înscrie pentru ca echipa lor să rămână în cursă.


01:33 Și avem penalty-uri! După încă un minut de prelungire la prelungiri, arbitrul Cuneyt Cakir a fluierat finalul partidei! 


01:28 Mare, mare ocazie pentru Palacio! Atacantul lui Inter a rămas singur cu Cillessen, dar a încercat să lovească cu capul și să-l lobeze pe goalkeeperul olandez, care a rămas însă tare pe picioare!


01:27 La turneele oficiale la care a jucat, Argentina a jucat 10 calificări la penalty-uri, câștigând 6 și pierzând 4. Olanda stă mai slab, 2 victorii și 4 înfrângeri la penalty-uri.


01:23 Planul Olandei de a-l opri pe Messi a funcționat până acum. Argentinianul nu a atins nici măcar o singură dată mingea în careul advers în cursul acestui meci. Și probabil că o va face doar la penalty-uri.


01:18 Probleme mari pentru Pablo Zabaleta! După o ciocnire cu Kuyt, fundașul dreapta al Argentinei este la pământ și sângerează puternic în zona gurii. Să joace Argentina în 10?  Deși zdruncinat și cu un schimb de tricou, fundașul lui City va continua partida.


01:15 Se termină și prima repriză de prelungiri. Iar Messi sau Robben tot nu au reușit să creeze pericol adevărat la poarta adversă. Mai sunt 15 minute, iar dacă nu se înscrie, vom avea din nou penalty-uri.


01:08 În minutul 99, cu un șut de la 25 de metri, care nu îi pune probleme lui Romero, Robben găsește cadrul porții argentiniene. E primul șut pe spațiul porții adverse al Olandei, dar batavii continuă să nu fie deloc periculoși.


01:04 Iar van Gaal ne oferă repede răspunsul: îl scoate pe Robin van Persie și îl introduce pe Klaas Jan Huntelaar! De data aceasta, Cillessen va fi goalkeeperul Olandei, dacă meciul ajunge la lovituri de departajare.


01:02 Va fi interesant de văzut dacă Louis van Gaal îl va ține pe bancă pe Tim Krul sau îl va trimite în teren pe goalkeeperul lui Newcastle înaintea fluierului final. E greu de crezut că tehnicianul olandez va mai face această mutare, având în vedere că nu mai poate miza pe elementul-surpriză, la fel ca în meciul cu Costa Rica.


01:00 Argentina e în al optulea meci cu prelungiri din istorie la Cupa Mondială. La precedentele 7, sud-americanii au marcat 4 goluri și nu au primit niciunul. Ultimul, chiar în optimi, contra Elveției, când s-au impus cu 1-0, după golul lui Di Maria, din minutul 118.


00:58 A început prima repriză de prelungiri. Trage Olanda șut pe poartă? În primele 90 de minute n-a reușit! Și e pentru prima dată când se întâmplă acest lucru într-un meci de Cupă Mondială pentru echipa batavă în istoria participărilor olandeze!


00:57 Pentru a înțelege cât de slab a fost meciul din punct de vedere al spectacolului, apelăm la o statistică: Olanda nu avusese niciodată un meci la Cupa Mondială în care nu trăsese de cel puțin 10 ori la poartă. Azi? A tras doar de patru ori!


00:52 Minutul 90 a adus cea mai mare ocazie a Olandei! Robben a scăpat singur cu Romero, după o combinație cu Sneijder, iar Mascherano l-a blocat excelent pe jucătorul lui Bayern Munchen, după ce acesta își prelungise mingea puțin prea mult! S-a încheiat timpul regulamentar! Vom avea prelungiri.


00:48 Vom avea, aproape sigur, prelungiri. Olanda nu a avut șut pe poartă în acest meci, în timp ce Argentina nu a forțat mai deloc în ofensivă. Parcă cei doi antrenori s-au înțeles să remizeze, iar calificarea să se decidă la penalty-uri.


00:39 Cu câte trei paznici de fiecare dată lângă el. Cam așa a evoluat Messi azi, iar starul Barcelonei nu a reușit să dea un randament bun în semifinala cu Olanda. Poate cu intrările lui Aguero și Palacio, Messi va fi mai activ în ofensivă.


00:38 Șansă uriașă pentru Argentina! Enzo Perez centrează excelent pentru Higuain, însă atacantul lui Napoli reia slab, în plasa laterală. A fost cea mai mare ocazie a partidei, însă vârful argentinian a ratat cu seninătate din doar 6 metri!


00:35 Soțiile lui Messi, Gago, Demichelis și Maxi Rodriguez văd meciul împreună, având și un model special pictat pe unul dintre ochi. 


00:30 Sunt 15 grade și plouă puternic la Sao Paulo, peste un stadion care nu este acoperit. Atmosfera este destul de tristă, mai ales că nici în teren nu există faze spectaculoase!


00:22 Jordy Clasie, jucător care nu a mai evoluat niciun minut la această Cupă Mondială, intră pe teren în locul lui Nigel de Jong. Iar acum, doar Michael Vorm, al treilea portar al Olandei, nu a strâns vreo secundă la turneul final din Brazilia.


00:13 Garay și-a pierdut una din ghete și a fost nevoit să joace câteva momente cu gheata în mână. Meciul a fost oprit câteva momente pentru ca fundașul argentinian să se poată reîncălța.


00:08 Niciuna dintre cele 33 de semifinale de Cupă Mondială jucate până acum în istorie nu s-a terminat 0-0. Să fie aceasta prima? Deocamdată, Olanda are o lovitură liberă! Pe care Sneijder o execută slab, trimițând în tribune.


00:06 Alejandro Sabella ține o mică ședință pe tunelul de la vestiare, după ce a aflat că Janmaat va intra în locul lui Martins Indi. Se pare, însă, că Olanda păstrează modulul 5-3-2, cu Blind fundaș central și Kuyt fundaș stânga. O nouă inovație tactică pentru olandezi!


00:03 Prima schimbare la olandezi: Janmaat intră în locul lui Martins Indi, ceea ce înseamnă că van Gaal va schimba sistemul. Cel mai probabil, Olanda se transformă într-un 4-2-3-1, cu Janmaat fundaș dreapta, Vlaar și de Vrij în centrul defensivei și Blind pe banda stângă. Wijnaldum și de Jong vor fi mijlocași defensivi, iar Kuyt, Sneijder și Robben vor activa în spatele vârfului Robin van Persie. Se pare că Martins Indi a suferit o accidentare la șold. Începe repriza secundă.


23:57 Au fost mai multe ofsaiduri, 5, decât șuturi la poartă, 3, în prima repriză. Pentru pasionații de tactică, meciul a fost însă unul extrem de interesant.


23:50 Vă întrebați unde e Arjen Robben? Și noi! Olandezul, care a fost mutat și pe banda stângă, și pe banda dreaptă de către Louis van Gaal a atins mingea de doar șase ori. Adică cu opt atingeri mai puțin decât goalkeeperul Argentinei, Sergio Romero, care nu a avut de apărat vreun șut!


23:46 Cei doi antrenori, Alejandro Sabella și Louis van Gaal, au părut mai hotărâți să rupă jocul adversarilor și mai puțin preocupați de construcție. Astfel că scorul de la pauză, 0-0, nu e deloc de mirare. Argentina a avut inițiativa, dar nu a reușit să creeze, într-o repriză care a avut, din păcate, doar un singur șut pe poartă!


23:43 Poate că și absența lui Di Maria se vede în naționala Argentinei, însă Olanda se comportă excelent. Cel puțin defensiv. Deocamdată, jucătorii lui van Gaal folosesc un modul 6-3-1, care aglomerează centrul terenului.


23:40 În primele 39 de minute ale partidei, s-a înregistrat un singur șut pe poartă, la șutul lui Messi din lovitură liberă. Dacă Olanda pare mulțumită să aștepte, Argentina, care ar trebui să dicteze ritmul jocului, nu reușește să domine așa cum ar trebui.


23:38 Dacă brazilienii strigă „ole” la fiecare pasă reușită de olandezi, argentinienii replică dur! Reda Maher, reporter la Eurosport, notează pe Twitter că fanii argentinieni strigă „siete, siete”, adică „șapte”, numărul de goluri încasat ieri de Brazilia în meciul cu Germania.


23:34 O mică schimbare tactică făcută de van Gaal: Robben e trimis în flancul stâng al atacului olandez, după ce a fost blocat excelent de Rojo în primele 25 de minute, când a activat pe flancul drept.


23:30 În sportul american, unde comoțiile cerebrale sunt văzute drept o accidentare foarte gravă, Mascherano nu ar mai fi fost lăsat să intre pe teren. El continuă însă fără probleme în această semifinală, iar precizia paselor pare că nu s-a diminuat.


23:28 Mascherano se ciocnește cap în cap cu Wijnaldum și se prăbusește pe teren. E foarte probabil ca mijlocașul Barcelonei să nu mai poată continua! El iese de pe teren pe propriile picioare, dar pare amețit.


23:24 Argentina începe să devină din ce în ce mai periculoasă, Lavezzi și Perez făcând legea pe cele două flancuri. Sud-americanii au avut deja trei cornere, iar presiunea începe să fie din ce în ce mai mare, Garay ratând o șansă bună, după ce a trimis cu capul peste poartă. Noul fundaș al lui Zenit se resimte, după ce a primit un picior în cap de la Vlaar.


23:21 Sneijder (17), Van Persie (16), Robben și Kuyt (câte 14) sunt jucătorii olandezi cu cele mai multe prezențe în partide care au avut loc la Cupa Mondială. Este o generație excelentă a Olandei, care poate ajunge în a doua finală consecutivă de Mondial.


23:15 Prima șansă a Argentinei e o lovitură liberă de la 25 de metri, însă Cillesen reține excelent șutul puternic și plasat al lui Messi!


23:12 Interesul pentru Cupa Mondială a scăzut teribil în Brazilia, după ce echipa lui Scolari a fost spulberată ieri de Germania, scor 7-1. Pe Copacabana, suporterii nu s-au mai îngrămădit să vadă meciul dintre Argentina și Olanda, a doua semifinală de la acest Mondial.


23:07 Deocamdată, tactica lui van Gaal este clară: Messi e luat om la om de către Nigel de Jong, iar „decarul” argentinian nu a mișcat până acum. 


23:04 Antipatia fanilor brazilieni pentru naționala Argentinei este deja arhicunoscută, astfel că „ole”-urile, care însoțesc fiecare pasă a Olandei nu miră pe nimeni.


23:00 Messi se îmbrățișează cu Higuain, iar meciul a început! Argentina are posesia în prima fază.


22:58 Până la momentul de reculegere care se va ține în memoria lui Alfredo di Stefano, merită urmărită privirea lui Louis van Gaal pe care i-a aruncat-o lui Messi înaintea startului partidei.


22:56 Suporterii argentinieni din tribune sunt foarte inventivi și au venit pe stadion cu măști cu Maradona și Papa Francisc. Să îi ajute divinitatea pe sud-americani azi?


22:50 Potrivit ultimelor informații, Argentina va juca azi cu banderole negre în memoria lui Alfredo di Stefano, fosta glorie a fotbalului argentinian, care a decedat luni, la Madrid, la vârsta de 88 de ani.


22:40 Și Messi, și Maradona au 91 de meciuri în naționala Argentinei, doar că actualul star al Barcelonei a marcat de 41 de ori la națională, în timp ce Maradona are 35 de goluri. Diferența e că Maradona are un titlu mondial în palmares, Messi nu.


22:35 Poate că Messi nu e iubit la fel de mult ca Maradona în Argentina, însă unii dintre fanii sud-americani îl consideră drept „Iisus”, dovadă și bannerul cu care au venit la meci în această seară.


22:30 Cele două echipe au ieșit la încălzire pe gazon, iar stadionul începe să se umple. Mai avem o jumătate de oră până la a doua semifinală a Mondialului din acest an.


22:18 Nu e favorită, dar Olanda are o statistică incredibilă în ultimele 26 de partide: Echipa lui van Gaal nu are decât un eșec în acest timp, cu 17 victorii și 8 egaluri.


22:05 Arjen Robben are 8 șuturi cadrate pe porțile adverse la acest turneu final, din cele 9 pe care le-a tras. Așadar, un procentaj excelent, de 89% pentru atacantul olandez, care ar trebui să fie principala speranță de gol a batavilor, alături de van Persie.


21:49 Argentina nu a fost condusă nici măcar o secundă la acest turneu final. Chiar dacă nu impresionează prin joc, echipa sud-americană este una excelent organizată, mai ales în defensivă.


21:40 Cele două echipe s-au mai întâlnit de opt ori. Iar Argentina are o singură victorie: în finala Cupei Mondiale din 1978, când a dispus cu 3-1, după prelungiri, de echipa olandeză, golurile fiind marcate de Kempes (37 și 104) și Bertoni (115), respectiv Nanninga (82).


21:33 Pentru meciul de diseară, Louis van Gaal trimite în teren tot un modul 5-3-2, cu Kuyt și Blind fundași laterali. Van Persie începe din primul minut, însă marea surpriză e revenirea lui Nigel De Jong, care nu ar mai fi trebuit să joace la acest turneu, din cauza unei accidentări.


21:30 Nu există surprize mari în „11”-le de start al Argentinei. Demichelis, după o evoluție foarte bună în meciul cu Belgia, rămâne în echipa de start, iar Sabella păstrează același modul 4-3-3, pe care l-a folosit întreg turneul.


21:20 Trofeul oficial al Cupei Mondiale va fi adus de fotomodelul Gisele Bundchen la stadionul „Maracana” într-o geantă Louis Vuitton. Destul de drăguț, nu? 🙂


21:00 Când Olanda a mers în Brazilia la Cupa Mondială, așteptările nu erau mari, doar 5% dintre fanii olandezi spunând, într-un sondaj, că echipa are șansa de a aunge în finală. O lună mai târziu, batavii au șansa să se califice în finala Mondialului. Însă modul prin care Olanda a ajuns atât de de departe nu a fost printr-un fotbal total, așa cum obișnuise. Nici măcar printr-un modul ofensiv, substituit de 5-3-2/3-5-2-ul lui van Gaal, care a devenit un model al eficienței și i-a făcut pe jurnaliștii de la BBC să scrie că selecționerul Olandei folosește o „psihologie totală”, în dauna unui fotbal total. „În mod normal, voiam să jucăm fotbal frumos și să câștigăm. Acum vrem doar să câștigăm”, a declarat Rob Witschge, fost internațional olandez, pentru BBC


20:47 În urmă cu 16 ani, la Cupa Mondială din 1998, Olanda și Argentina se întâlneau în sferturile de finală ale competiției, pe stadionul „Velodrome” din Marseille. Meciul a fost câștigat de Olanda, scor 2-1, după ce Dennis Bergkamp a reușit unul dintre cele mai spectaculoase goluri din istoria Cupei Mondiale în minutul 89. 


20:38 „Nu primisem gol din fază fixă de 20 de partide. Ieri am primit, însă. Apoi au fost șase minute de coșmar, din care nu ne-am trezit”, a declarat Luiz Felipe Scolari, într-o conferință de presă desfășurată la această oră, la Brasilia.


20:27 Ce înseamnă 7 goluri în fotbal? Jurnaliștii de la ESPN au încercat să cumuleze în alte sporturi, mai populare în America, rezultatul de aseară. Concluzia? 7 goluri în fotbal sunt similare cu 14 goluri în hochei, 22 de run-uri în baseball, 107 puncte în fotbalul american și 484 de puncte în baschet.


20:12 Atât Messi, cât și Robben folosesc același model de ghete adidas. Iar producătorul german de echipament sportiv a realizat o infografie cu cei doi jucători, în care a comparat numărul de minute jucate, numărul de goluri, pase decisive sau șuturi pe poartă.


20:02 Ieri, în Turul Franței, a câștigat un german, Marcel Kittel (Giant-Shimano), iar Germania s-a impus cu 7-1 în fața Braziliei. Azi a câștigat un olandez, Lars Boom (Belkin), iar Olanda joacă diseară împotriva Argentinei. Să fie tot un 7-1? 🙂


19:51 Ziarul ProSport solidarizează cu cotidianul argentinian „Ole”, al cărui reporter, Topo Lopez, a decedat azi-noapte la Sao Paulo, după ce taxiul în care se afla a fost lovit de o mașină. „Dorim să ne exprimăm sincerele condoleanțe, după decesul colegului dumneavoastră, Topo Lopez. Gândurile noastre se îndreaptă către familia sa”, este mesajul transmis de ProSport pe pagina de Facebook a ziarului argentinian.


19:40 Suporterii argentinieni s-au întâlnit deja la metroul din Sao Paulo și se pregătesc să ajungă la meci. Atmosfera va fi, cu siguranță, una senzațională, iar fondul sonor va fi dominat de argentinieni.


19:30 Meciul dintre Olanda și Argentina este ultimul care va avea loc pe Arena „Corinthians” din Sao Paulo la acest turneu final. Este și ultimul meci pentru tribuna mobilă a arenei braziliene, care va fi demontată la finalul competiției.


19:20 Salut! Sunt Adrian Costeiu și vă voi ține companie în următoarele ore, dar și în timpul celei de-a doua semifinale a acestui Mondial, Olanda – Argentina. 


VEZI AICI PRIMA PARTE A LIVE BLOG-ULUI DE ASTĂ‚ZI

Adrian Costeiu / Redactor
Sorina Oprițescu / Redactor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre

Care e cel mai bun fundaș central al lui Dinamo din ultimii 25 de ani?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un marocan mai tânăr. Abia după 18 luni, a aflat cine e iubitul ei, de fapt
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un marocan mai tânăr. Abia după…
Fernando Torres semnează! Prima echipă care pe care o va antrena la nivel de seniori
Fernando Torres semnează! Prima echipă care pe care o va antrena la nivel de seniori
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic impresionant
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic impresionant
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă,…
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile Zeiței de la Montreal
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile Zeiței de…
Milioane de români rămân fără pensii, în prag de Paşte! Veste teribilă pentru pensionari
Milioane de români rămân fără pensii, în prag de Paşte! Veste teribilă pentru pensionari
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune ce urmează
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi…
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Cât a ajuns să coste renovarea unui apartament în marile orașe ale României. „Chiar am avut un șoc”
Cât a ajuns să coste renovarea unui apartament în marile orașe ale României. „Chiar am avut un șoc”
PSG i-a găsit înlocuitor lui Mbappe. Pregăteşte o ofertă spectaculoasă de 200 de milioane de euro
PSG i-a găsit înlocuitor lui Mbappe. Pregăteşte o ofertă spectaculoasă de 200 de milioane de euro
Un nou SUV s-a lansat pe piața din România. Bate BMW sau Mercedes-Benz?
Un nou SUV s-a lansat pe piața din România. Bate BMW sau Mercedes-Benz?
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani