Edi Iordănescu a spus numele echipei din străinătate cu care a fost la un pas să semneze în această iarnă: "Discuţiile au avansat rapid, dar nu am vrut să-mi închid uşile"

7 ian 2019 5445 afişări Highlight
Edi Iordănescu a spus numele echipei din străinătate cu care a fost la un pas să semneze în această iarnă: "Discuţiile au avansat rapid, dar nu am vrut să-mi închid uşile"

Edward Iordănescu (40 de ani) a acceptat oferta celor de la Gaz Metan, e noul manager general de la Mediaş, iar luni seară a dezvăluit oferta pe care a refuzat-o pentru a lucra tot în Liga 1 Betano.

După experienţa nereuşită la CFR, fiul fostului selecţioner a luat o mică pauză, a transmis că nu preia nicio echipă înainte de pauza de iarnă, iar gândurile sale s-au legat de o experienţă în străinătate. Dintre toate ofertele primite, cele mai avansate discuţii au fost cu Slask Wroclaw, echipă din Polonia pe care Edi s-a gândit să o preia, dar a renunţat la idee: "Am fost în discuţii, voiam să merg în străinătate, acela era planul meu. Am vrut să mă încarc după perioada de la CFR, am discutat pentru Polonia, dar echipa era într-o situaţie grea şi nu voiam să-mi închid uşile dacă nu reuşeam performanţe. A fost o discuţie cu Slask, au avansat lucrurile foarte repede, dar nu s-au materializat. A apărut oferta de la Mediaş, am fost reţinut şi mă gândeam la străinătate, dar ce mi s-a pus pe masă şi garanţiile care mi s-au dat...pot să spun că sunt lucruri atractive, care pot duce la un progres şi la dezvoltarea clubului. rolul şi statutul sunt motivante, reprezintă o provocare", a spus Iordănescu Jr., la Digi Sport.

De ce a refuzat Edi? Slask nu este un nume mare din campionatul Poloniei şi trece printr-o perioadă foarte grea. Clubul are probleme financiare, iar în primele 20 de etape a strâns doar 18 puncte, suficient pentru locul al 14-lea, antepenultimul din Ekstraklasa.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.