I-am aşteptat să fie Noul Hagi, dar s-au topit pe drum. TOP 10 Dezamăgiri uriaşe: 6-Zicu, 5-Cristea, 4-Sânmărtean! Vezi tot TOPUL!

5 feb 2015 26627 afişări Hagi
I-am aşteptat să fie Noul Hagi, dar s-au topit pe drum. TOP 10 Dezamăgiri uriaşe: 6-Zicu, 5-Cristea, 4-Sânmărtean! Vezi tot TOPUL!

Speranţa unei naţiuni fotbalistice care s-a confruntat, după retragerea lui Gică Hagi, cu tot mai puţine succese a fost că se va naşte un nou fotbalist de nivelul "Regelui". Tocmai această speranţă a făcut ca în ultimii ani aproape fiecare tânăr talentat din Liga I să fie alintat, de fani, presă sau de oamenii de fotbal, cu apelativul "noul Hagi".

De fiecare dată asta a acţionat precum un blestem. Fie că au dispărut în anonimat imediat după ce apucaseră să impresioneze, fie că şi-au continuat cariera, dar fără să se apropie de impactul lăsat de Hagi, aceşti fotbalişti ne-au făcut să ne concentrăm acum atenţia către cel care şi-a dobândit prin naştere această titulatură. Ianis Hagi este noua speranţă a României fotbalistice, însă până va ajunge la maturitate putem trage învăţăminte din poveştile celor zece fotbalişti care l-au precedat şi care au eşuat, de multe ori lamentabil, în încercarea de a ajunge „noul Hagi”.

VEZI AICI TOP 10 fotbalişti care au eşuat în încercarea de a deveni „noul Hagi”:  LOCUL 10

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.