Şumudică îl suspectează pe Florin Tănase că s-a dat accidentat la naţionala de tineret: "Se vede pe imagini că se poate antrena. Acum, mi-a dat tactica peste cap!" Reacţia lui Cristi Dulca

7 sep 2016 12053 afişări Comentează şi tu Tineret
Şumudică îl suspectează pe Florin Tănase că s-a dat accidentat la naţionala de tineret: "Se vede pe imagini că se poate antrena. Acum, mi-a dat tactica peste cap!" Reacţia lui Cristi Dulca

Marius Şumudică îl bănuieşte pe Florin Tănase că s-a dat accidentat la naţionala de tineret, ca reacţie a faptului că a jucat doar 30 de minute în meciul cu Luxemburg. Pe de altă parte, Cristi Dulca, selecţionerul naţionalei sub 21 de ani, spune că accidentarea este reală şi Tănase a suferit o entorsă.

Florin Tănase este în centrul unui scandal, după ce jucătorul Stelei n-a mers în Danemarca şi a fost lăsat acasă după meciul cu Luxemburg. Tânărul internaţional român a acuzat o accidentare, dar s-a prezentat la şedinţele de pregătire ale Stelei, unde a făcut antrenamente uşoare. Şumudică îl bănuieşte că s-a dat lovit, după ce a apărut informaţia că a fost nemulţumit de faptul că a jucat doar 30 de minute cu Luxemburg.

"Daca mintea unui jucător, la 20 de ani, poate lua o astfel de decizie când e vorba despre naţională, e grav. Nu vreau să acuz, dar dacă se vede pe imagini că se poate antrena, în momentul în care echipa naţională a avut un joc hotărâtor (n.r. cu Danemarca, pierdut de România cu 3-1), pot spune că suntem într-o situaţie foarte gravă.

Când pleci de la naţională, poţi să o faci doar în urma unui control amănunţit, a unui verdict a doctorului. Cei de la naţională ar trebui să aducă lămuriri, pentru că nu este prima oară când se întâmpla. Iar mie chiar îmi vin jucătorii accidentaţi de la naţională. Am acceptat, pentru că este mândria oricărui antrenor la naţională. Dacă în cazul Stelei este altfel, atunci este grav.

Dar parcă există un soi de alibi. Îmi aduc aminte cum s-a accidentat când s-a aplecat să se lege la gheată, înaintea meciului cu Steaua. Lumea a râs şi m-a luat peste picior atunci. O fi un tip mai labil, care renunţă foarte uşor când are dureri. Voiam să pregătesc meciul de duminică impreună cu secundul, să discut cu el, şi îmi făceam diferite scenarii ştiind că Tănase nu va fi pe teren. Trebuie să schimbăm şi să pregătim meciul altfel",
a spus Şumudică la Dolce Sport.

În apărarea lui Florin Tănase a sărit Cristi Dulca, selecţionerul naţionalei sub 21 de ani. Acesta susţine că Tănase a suferit o entorsă uşoară şi l-a lăsat acasă în urma unei discuţii pe care a avut-o cu jucătorul: "Tănase a avut o problemă mai veche, din partida cu Ţara Galilor, entorsă. A recidivat acum, a călcat stramb în primele 5 minute de când a intrat şi am decis împreună să rămână acasă. N-avea rost să-l duc în Danemarca şi să stea pe bancă", a declarat Dulca, potrivit Dolce Sport.

Steaua - Astra se joacă în următoarea etapă a Ligii 1, duminică, de la 20:30.

 

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.