Thomas Neubert n-are voie să-i pregătească pe jucătorii FCSB-ului! Neamțul ar trebui să le facă doar masaj elevilor lui Toni Petrea

Thomas Neubert alaturi de rezervele steliste in pauza meciului de fotbal dintre FCSB si FC Botosani, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat fara spectatori pe Arena Nationala din Bucuresti, sambata 7 noiembrie 2020. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Vezi galeria foto - 4 poze

Thomas Neubert, preparatorul fizic din Germania, nu are voie să îi antreneze pe jucătorii FCSB-ului, ci ar trebui să le facă doar masaj fotbaliștilor fostei vicecampioane a României, toate acestea din cauza unor probleme pe care le are cu diplomele sale.

Thomas Neubert a fost angajat la FCSB ca masor, iar acesta este artificiul la care au apelat oficialii fostei vicecampioane a României deoarece neamțul nu este calificat ca preparator fizic, anunță GSP.ro.

Neamțul a ajuns în această situație deoarece nimeni nu îi acceptă diplomele pe care le prezintă, anunță sursa citată mai sus. Mai mult, Thomas Neubert a apelat și al FRF pentru ca situația sa să se rezolve.

Thomas Neubert n-are voie să-i antreneze pe jucătorii FCSB-ului

Thomas Neubert a prezentat Federației un dosar pe baza căruia a cerut să poată fi încadrat ca preparator fizic, iar acest lucru să apară pe legitimația pe care o are și o poartă la gât în timpul partidelor oficiale ale grupării roș-albastre, dar răspunsul FRF nu a fost pe placul neamțului.

„El are probleme mari cu actele. Ne-a solicitat să-l recunoaștem ca preparator fizic. Așa ceva nici nu e de competența Federației, ar fi nevoie ca statul român să-i echivaleze diplomele de studii pe care le prezintă, FRF nu are dreptul să decidă în privința asta”, a declarat un angajat al FRF, conform sursei citate.

Diploma lui Thomas Neubert a fost obținută în urma unui curs nerecunoscut oficial

Totodată, Școala de Antrenori din România a analizat cazul lui Thomas Neuber, cel care este considerat cel mai bun preparator fizic din țară, și s-a constatat că nemațul deține o diplomă obținută în urma unui curs nerecunoscut oficial, iar șansele ca statul român să îi îndeplinească cererea sunt mici.

Publicat: 22 12. 2020, 11:05
Actualizat: 22 12. 2020, 14:29