Are ofertă de la Dinamo, iar gruparea "roş-albă" e deja iritată de telenovelă! "N-avem ce altă propunere să-i mai facem şi nu ne rugăm de el. Dacă vrea să vină, trebuie doar să ne anunţe. Noi îl aşteptăm şi el ştie asta"

17 apr 2019 4211 afişări Fotbal Intern
Are ofertă de la Dinamo, iar gruparea "roş-albă" e deja iritată de telenovelă! "N-avem ce altă propunere să-i mai facem şi nu ne rugăm de el. Dacă vrea să vină, trebuie doar să ne anunţe. Noi îl aşteptăm şi el ştie asta"

Cazul Mihai Răduţ – Dinamo capătă o turnură ciudată. Oficialii „roş-albilor“ sunt nedumeriţi de ultimele declaraţii ale fotbalistului şi au impresia că acesta vrea, mai degrabă, să se folosească de ei decât să vină la echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare. Răduţ a anunţat că-şi va rezilia contractul cu Lech Poznan şi a adăugat că aşteaptă negocierile cu Dinamo.

Surse din cadrul clubului dinamovist au explicat însă pentru ProSport că „nu avem ce ofertă să-i mai facem. I-am făcut deja două oferte, una în iarnă şi alta de curând, pentru a veni din vară la noi“. Impresia, în birourile FC Dinamo, e că fotbalistul ar urmări, de fapt, altceva. „Să fie clar, nu ne rugăm de nimeni. Răduţ ştie ce oferte a primit de la noi, ce are de făcut, dacă vrea să vină. Noi îl aşteptăm cu braţele deschise, Mircea (n.r. – Rednic) i-a spus personal asta, avem nevoie de el, dar nu facem licitaţie şi nici nu acceptăm să fim folosiţi pentru a mări cota nimănui. Dacă vrea să vină la Dinamo, are de dat un singur telefon. Are oferta pe e-mail, a avut nişte condiţii în iarnă, acum a primit nişte condiţii şi mai bune. Dar atât. Mai mult, n-avem ce să negociem în plus. Vrea să vină, e bine-venit. Dacă nu vrea, să fie sănătos. Dinamo nu se roagă de nimeni. El ştie foarte clar că are de câştigat dacă vine la noi“, a comentat, nemulţumit, unul din conducătorii clubului, după ce a citit afirmaţiile lui Răduţ.

Iritarea grupării „roş-albe“ a fost provocată de afirmaţia lui Răduţ: „Cred că sunt şanse să ajung la Dinamo, să vedem ce discuţii vor fi la vară, ce ofertă îmi vor face, dacă îmi vor face, şi dacă vom putea să ne înţelegem“.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.