Un nou val de critici pentru FRF. Tirada lui Dorinel Munteanu: "Locul 2 nu mă satisface. Chiar dacă le stau în gât, pot să le spun asta"

22 nov 2018 3275 afişări Comentează şi tu Nationala
Un nou val de critici pentru FRF. Tirada lui Dorinel Munteanu: "Locul 2 nu mă satisface. Chiar dacă le stau în gât, pot să le spun asta"

Dorinel Munteanu a criticat conducerea FRF, staff-ul echipei naţionale dar şi jucătorii convocaţi de Cosmin Contra, pentru reacţia survenită după finalul Ligii Naţiunilor. Chiar dacă am picat în urna a patra pentru tragerea la sorţi a preliminariilor EURO 2020, toţi cei din jurul echipei naţionale sunt optimişti în vederea meciurilor de calificare.

"Sincer, nu am văzut absolut nimic. Adică cu ce am început, cu aia am terminat. Chiar dacă am câştigat două jocuri cu Lituania şi unul cu Muntenegru, din punctul meu de vedere, nu s-a văzut o creştere.  Discutăm de perioada lui Cosmin Contra, de la preluarea echipei până în momentul de faţă. Am obţinut un loc 2, care pe mine nu mă satisface. Dar văd că în jurul echipei naţionale... este foarte bine. A fost o campanie strălucită. Nu pot să fiu de acord.

Chiar dacă multor persoane din anturajul echipei naţionale le stau în gât, nu mă suportă, pot să le spun că din punctul meu de vedere nu am fost mulţumit. Trebuia să vină o persoană din staff-ul tehnic sau din conducerea Federaţiei să spună, da domnule, este vina noastră. Nu să plimbi jucătorii şi să îi acuzi, că unii au ştiut, unii nu au ştiut. Şi toată această poveste afectează imaginea. Şi sută la sută şi pe aceşti jucători care au fost implicaţi"
, a spus Dorinel Munteanu, pentru Telekom Sport.

Urnele pentru tragerea la sorţi a preliminariilor pentru EURO 2020:

Urna 1: Olanda, Franţa, Elveţia, Belgia, Portugalia, Italia, Anglia, Spania, Croaţia şi Polonia
Urna 2: Islanda, Germania, Ucraina, Cehia, Rusia, Suedia, Bosnia şi Herţegovina, Austria, Danemarca, Ţara Galilor
Urna 3: Irlanda, Slovacia, Irlanda de Nord, Turcia, Scoţia, Finlanda, Norvegia, Serbia, Bulgaria, Israel
Urna 4: Georgia, Albania, Estonia, Grecia, Cipru, Slovenia, Muntenegru, România, Lituania, Ungaria
Urna 5: Armenia, Belarus, Kosovo, Macedonia, Kazahstan, Luxemburg, Azerbaijan, Republica Moldova, Gibraltar, Insulele Feroe
Urna 6: Letonia, Andorra, San Marino, Malta, Liechtenstein

Turneul final va avea loc în perioada 12 iunie - 12 iulie 2020. Toate meciurile de la EURO vor fi difuzate, în România, de ProTV şi ProX. Tragerea la sorţi e programată pentru 2 decembrie.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.