Mircea Sandu va oferi bilete la meciul România - Ungaria familiei copilului ucis de câinii comunitari

4 sep 2013 27713 afişări Nationala
Mircea Sandu va oferi bilete la meciul România - Ungaria familiei copilului ucis de câinii comunitari BOGDAN IORDACHE / MEDIAFAX FOTO

Viceprimarul Capitalei Marcel Nicolaescu a declarat, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, că Primăria a luat toate măsurile pentru buna organizare a partidei România-Ungaria, precizând în glumă că şi problema câinilor comunitari a fost rezolvată, aceştia fiind "mutaţi la Stadionul Dinamo".

Nicolaescu a adus în discuţie şi un ajutor divin pentru a preîntâmpina un incident în care un suporter să fie muşcat sau omorât de câinii comunitari. "Doamne fereşte! Sigur nu se va întâmpla, pentru că am luat toate măsurile pentru a nu se întâmpla astfel de incidente. I-am mutat la Stadionul Dinamo! Sperăm că nu vor fi probleme cu câinii comunitari. Vom asigura condiţii de asemenea manieră încât să nu avem asemenea incidente. De altfel, Primăria Capitalei are o implicare destul de mare în rezolvarea acestor probleme, avem nişte hotărâri ale Consiliului General. Urmăm nişte proceduri, pentru că asta e legea în România, după care vor fi create toate condiţiile pentru a-i steriliza şi a-i duce în adăposturi. Cu siguranţă, în viitor se va rezolva şi această problemă", a declarat Nicolaescu.

Viceprimarul s-a declarat onorat de faptul că instituţia pe care o reprezintă este implicată în organizarea unei partide precum România - Ungaria: "Este o onoare pentru Primăria Bucureşti să fie implicată în organizarea acestui eveniment deosebit din metropola noastră. Primarul general Sorin Mircea Oprescu s-a implicat foarte mult în asigurarea condiţiilor optime în desfăşurarea acestei manifestări. A fost convocat un comandament la care au participat toate unităţile implicate în organizarea acestui eveniment. S-au evaliuat toate problemele şi s-au stabilit termene. Pot să vă informez cu toată responsabilitatea că din punctul de vedere al Primăriei Municipiului Bucureşti toate sarcinile sunt aproape rezolvate. Vom coordona toate acţiunile în care suntem implicaţi".

Bilete pentru familia copilului ucis

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat că va oferi familiei copilului ucis, luni, de câinii comunitari în Bucureşti trei bilete la partida România - Ungaria. "Poate aducem o mângiere tatălui, mamei şi fratelui, o să-i invităm să meargă la meciul cu Ungaria. Poate e o mângâiere pentru familia respectivă că sunt invitaţi la meciul cu Ungaria", a declarat Sandu.

Un copil în vârstă de patru ani a murit, luni, după ce a fost atacat de câini maidanezi, în apropierea Parcului Tei, din Sectorul 2, iar fratele acestuia, de şase ani, a fost muşcat de un picior, dar a reuşit să fugă şi să-şi anunţe bunica.

Naţionala României va întâlni Ungaria vineri şi Turcia la 10 septembrie, ambele partide urmând să aibă loc pe Arena Naţională, de la ora 21.00, în preliminariile Cupei Mondiale din 2014.

Mediafax

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.