LIVE BLOG | România U19 – Ucraina U19 1-2. Ireal! Ce coșmar! Tricolorii au primit gol în prelungiri și visul calificării la EURO a fost spulberat! Moruțan a deschis scorul, apoi a făcut o mare prostie și a fost eliminat, iar ucrainenii au întors meciul în opt minute

Redactor:
Dan Mirea
LIVE BLOG | România U19 - Ucraina U19 1-2. Ireal! Ce coșmar! Tricolorii au primit gol în prelungiri și visul calificării la EURO a fost spulberat! Moruțan a deschis scorul, apoi a făcut o mare prostie și a fost eliminat, iar ucrainenii au întors meciul în opt minute
  • Publicat:
  • Actualizat:

România U19 – Ucraina U19 1-2 (Moruțan 77 / Safranov 84, Bondar 90+2)

  • România: 1.Vlad – 2.Haruț, 5. Screciu, 6. M. Dulca, 4. Neciu – 14. T. Băluță, 15. R. Lazăr (Merloi 88) – 8. Moruțan, 7. Vl. Dragomir., 10. Mățan (Micovschi 66) – 9. Sîntean (Moldoveanu 72)
  • Rezerve: 12. Costache – 13. Boboc, 16. L. Gheorghe, 17. Drăguș, 18. Trușescu, 20. Merloi
  • Ucraina: 1.Kucheruk – 5.Mykolenko, 2. Bondar-cpt., 22. Snurnitsyn – 3. Safranov, 15. Dryshliuk , 8. Khakhlov, 9. Korniienko – 21. Kashchuk, 10, Buletsa (Remeniuk 75), 11. Supriaha
  • Rezerve: 12. Kozhukhar – 4. Veremiienko, 6. Chekh, 7. Kulakov, 16. Musolitin, 18. Kozyrenko, 20. Avramenko

min. 90+6 Final de meci. Punct final pentru visul de a merge la Euro. Incredibil. În minutul 82 aveam 1-0 și am pierdut.


min. 90+3 Neciu vede și el cartonașul roșu după o reacție nervoasă, la un fault al ucrainenilor.


min. 90+2 GOL Ucraina! Bondar înscrie cu un șut din interiroul la o centrare a lui Kashchuk, după o greșeală a lui Screciu.


min. 90: Ce final, ce ocazie! Vlad salvează din nou in-extremis la șutul lui Kashchuk!


min. 84 GOL Ucraina! Safranov a egalat cu un șut din interiorul careului, după o ieșire hazardată a lui Andrei Vlad.


min. 80 Vlad Dragomir s-a accidentat într-un mod stupid. Mijlocașul lui Arsenal s-a înalțat inutil pentru a respinge o minge deși nu a fost presat și a căzut rău, apoi s-a prăbușit pe gazon și a acuzat dureri la coapsa piciorului stâng. În cele din urmă, Dragomir a revenit pe teren.


min. 77 GOOOOOOOOOOOOOOOL ROMÂNIA!!! Moruțan a împins în plasă o centrare excelentă a lui Micovschi, după o cursă foarte bună în stânga! Moruțan e eliminat pentru cumul de cartonașe, după ce și-a scos tricoul de bucurie. Fotbalistul de Botoșani mai avea un cartonaș galbn după un fault din spate.


min. 67: O nouă ocazie uriașă pentru ucraineni! Buletsa a executat excelent o lovitură liberă, din marginea careului, după ce Dulca l-a faultat pe Korniienko. Vlad a intervenit excelent, de două ori, și ne-a salvat.


min. 61: Ocazie uriașă pentru România! Vlad Dragomir a verticalizat excelent și l-a găsit pe Sîntean, dar atacantul naționalei nu a putut relua spre poarta lui Kucheruk, după ce a scăpat din marcaj!


min. 55: Tudor Băluță, la un pas de o accidentare urâtă. Mijlocașul Viitorului a cerut intervenția medicilor după ce  a fost contrat tare de un adversare, fiind la un pas de o accidentare la genunchi.


min. 46: A început repriza a doua!


min 45: Pauză la Ploiești.


min. 44: Două ocazii mari într-un singur minut pentru Kashchuk. Mai întâi, Screciu a greșit la o fază simplă în apărare, iar acesta a recuperat și a intrat în careu însă șutul său a fost respins în corner, in-extremis, de Vlad. Apoi, din lovitura de colț care a rezultat, același Kashchuk a fost la un pas să reia în poartă o centrare care a depășit toți oamenii aflați la prima bară.


min. 43: Tudor Băluță reia, cu capul din careu, o centrare a lui Vlad Dragomir, din corner. Mingea s-a dus, totuși, departe de poarta lui Kucheruk.


min. 38: Ocazie uriașă a lui Kashchuk. Găsit excelent cu o centrare din banda stângă și scăpat din marcaj de Neciu, ucraineanul Kashchuk șterge mingea, cu capul, de la 7 metri. Balonul s-a scurs pe lângă stâlpul din dreapta porții lui Vlad.


min. 36: Kashchuk a oferit o pasă excelentă, pe culoar, pentru Korniienko, acesta a scăpat din marcaj și a intrat în careu, dar a fost blocat în ultimă instanță de Dulca, iar mingea s-a scurs în afara terenului.


min. 27: Moruțan iese pentru prima dată la rampă. Fotbalistul de la FC Botoșani a încercat să pătrundă în partea stângă, dar a fost împiedicat să intre în careu. Acesta și-a lungit mingea prea mult și balonul a ieșit în afara terenului.


min. 15: S-a scurs primul sfert de oră din meciul decisiv pentru calificarea la Euro 2018. Niciuna dintre echipe nu a avut vreo ocazie importantă.


min. 5: Tudor Băluță a trimis primul șut pe spațiul porții lui Kucheruk. Mijlocașul Viitorul a executat moale o lovitură liberă de la 25 de metri.


19:00 A început meciul! Înaintea fluierului de start s-a ținut un moment de reculegere în memoria lui Nae Tilihoi, decedat duminică, la 61 de ani.


18:43 Mihai Stoichiță, șeful Comisiei Tehnice a FRF, a prefațat meciul decisiv cu Ucraina, cu câteva minute înainte de start. Oficialul FRF e încrezător și spune că România e principala favorită și spune că, în cazul unei calificări, FRF va scoate bani din buzunar pentru prime. „Sunt condiții bune, s-a muncit mult la el în această perioadă. Nu e Wembley, dar în condițiile date este bun. Vrea să le mulțumesc celor care au avut grijă. Așteptăm un spectacol plăcut și să ne bucurăm la final. Să sperăm că în seara asta totul se termină cu bine.

Jucătorii trebuie să fie eliberați de orice complex, să se bucure că joacă fotbal. Cred că suntem echipa superioară și cred că avem prima șansă. O să dea bani, să dea (n.r. – Burleanu), a spus Mihai Stoichiță înaintea meciului, la DigiSport.


17:50 Adrian Boingiu s-a decis asupra echipei de start! Până la urmă, selecționerul a hotărât să-l retragă pe Marco Dulca pe postul de fundaș central, în locul suspendatului Dima, și l-a lăsat pe Tudor Băluță la mijlocul terenului. Față de victoria cu Suedia, o altă schimbare apare în atac, unde revine Andrei Sîntean, atacantul de la Slavia Praga, în locul dinamovistului Robert Moldoveanu.


16:30 În speranța că vor strânge un număr mai mare de fani care să-i încurajeze pe tricolorii miic în cel mai important meci al generației conduse de Adrian Boingiu, FRF a decis ca intrarea la partida cu Ucraina să fie liberă: „Accesul la partida Ucraina – România este gratis, în baza unui tichet cu valoare zero care poate fi procurat de la casele de bilete ale stadionului”, sună anunțul federalilor.


Naționala lui Adrian Boingiu nu trebuie să piardă azi pentru a merge la Campionatul European din Finlanda! După două victorii (4-0 cu Serbia și 2-1 cu Suedia), tricolorii de la U19 au în față testul maturității și oportunitatea de a bifa prima mare performanță a carierei la lotul național: calificarea la un turneu final. 

  • Pentru prima dată la acest Tur de Elită, un meci al României U19 va fi transmis, după ce DigiSport și ProX au achiziționat drepturile TV. 

România U19 ocupă primul loc în grupă, cu 6 puncte, în timp ce Ucraina e pe locul secund, cu 4 puncte. Cum doar primul loc duce la EURO 2018, presiunea meciului va fi uriașă pentru fotbaliștii ambelor tabere. Trupa lui Adrian Boingiu a demonstrat până acum că știe să gestioneze perfect situațiile din timpul meciurilor. În prima partidă, tricolorii mici au defilat cu Serbia și au oferit un scor la care puțini s-ar fi gândit, un 4-0 sec, cu Mățan și Moruțan în mare formă, primul fiind și golgheterul preliminariilor, cu 8 goluri. 

În al doilea meci, băieții lui Boingiu au început slab, cu gol primit în minutul 4, dar au întors scorul și au învins cu 2-1, deși au jucat o parte din repriza a doua în inferioritate numerică, după eliminarea lui Constantin Dima, cel care va absenta cu Ucraina. Cel mai probabil, locul fundașului central va fi luat de Tudor Băluță, iar în primul „11”, în mijlocul terenului, probabil că va apărea Rareș Lazăr. 

Înaintea meciului, selecționerul de la U19 a prefațat întâlnirea: „Ucraina e o echipă bună, cu o organizare de joc foarte bună și joacă un sistem de joc diferit de majoritatea celor cu care am jucat până acum. Joacă 3-4-3 și au un grup de 3 jucători pe linia de fund care sunt extrem de bine organizați și foarte buni. Va fi foarte greu să îi destabilizăm, dar probabil din dorința lor de a înscrie pot fi supuși și greșelii. Avem jucători care să poată profita de spații sau de greșelile pe care ei pot să le facă. Vorbim despre meciul cu Ucraina în perspectiva calificării la Campionatul European, dar nu mai departe. Să ajungem acolo și pe urmă vedem ce va fi. Cu siguranță, obiectivul va fi altul decât un simplu act de prezență”

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest. Nu își mai poate privi copilul în ochi
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest.…
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă îi dă cineva!"
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă…
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul.
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de el, şi de fata aceea…
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Să-i fie ţărâna uşoară! Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
Să-i fie ţărâna uşoară! Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe ultimul drum al tinerei
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe ultimul drum al tinerei
Vouchere de 1.900 DE EURO pentru cei care au CASĂ LA CURTE. Anunțul venit chiar astăzi, 28 martie
Vouchere de 1.900 DE EURO pentru cei care au CASĂ LA CURTE. Anunțul venit chiar astăzi, 28 martie
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
Gușă - Vizer, conflictul ia amploare: interviul exploziv care adâncește ruptura din judo
Gușă - Vizer, conflictul ia amploare: interviul exploziv care adâncește ruptura din judo
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Praful saharian ar putea afecta această piesă a mașinii
Praful saharian ar putea afecta această piesă a mașinii
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup