"Fierbe" Craiova! Peluza Sud i-a umilit pe jucători, Adrian Mititelu a reacţionat vehement şi a luat la ţintă două nume mari: "Sunteţi responsabili, veţi da explicaţii". În tot contextul trist există şi o veste mare din partea patronului

17 mar 2019 6862 afişări Liga 3
"Fierbe" Craiova! Peluza Sud i-a umilit pe jucători, Adrian Mititelu a reacţionat vehement şi a luat la ţintă două nume mari: "Sunteţi responsabili, veţi da explicaţii". În tot contextul trist există şi o veste mare din partea patronului

Egalul smuls în al optulea minut de prelungiri cu AS FC Pucioasa, 2-2, a agitat apele la FC U Craiova 1948. Peluza Sud a trecut la gesturi extreme şi i-a deposedat pe jucători de tricouri, iar Adrian Mititelu a reacţionat dur şi i-a scos vinovaţi pe Marcel Puşcaş şi Nicolo Napolo. Există, totuşi, şi o veste bună, omul de afaceri craiovean manifestându-şi intenţia de a construi o arenă nouă, de 10.000 de locuri, după ce Primăria Craiova i-a interzis să joace pe "Ion Oblemenco".

La opt puncte de liderul Oltul Turris Turnu Măgurele cu 12 meciuri înaintea finalului Seriei 2 din Liga 3. O situaţie pe care suporterii şi Adrian Mititelu nu şi-o închipuiau la începutul sezonului a devenit realitate, iar lucrurile au început să scape de sub control la echipa care se vedea în Liga 2 anul viitor. Sâmbătă, Napoli şi Puşcaş au dat un nou rateu, iar urmarea a fost anunţată de Adrian Mititelu. Oamenii cărora le-a delegat conducerea clubului sunt vinovaţi şi vor fi convocaţi la o şedinţă: "Indiferent de rezultate clubul merge inainte, orice alte comentarii contrare sunt eronate. Obiectivul asumat şi declarat al echipei pentru acest sezon este promovarea in Liga 2. Clubul a asigurat în acest sezon (eforturi financiare enorme), condiţii net superioare celorlalte competitoare, cu toate acestea rezultatele si jocul s-au lăsat asteptate. Clubul a satisfăcut toate cererile făcute de Antrenorul Nicolo Nicolo vizavi de lot,pregatire centralizata,veniri/plecari jucatori. În acest moment echipa s-a îndepărtat mult de locul 1,pe lângă pierderea unor puncte vitale, jocul echipei asufera în mod evident. Mai mult,atmosfera din cadrul echipei este una deteriorata grav ,incompatibila cu performanta. Responsabili pentru aceasta stare sunt Preşedintele Puscas şi Antrenorul Napoli,ambii urmând sa dea explicaţii pentru aceasta stare de fapt,urmand ca mâine sa se facă o analiza a tuturor aspectelor mentionate", a scris omul de afaceri, pe facebook, înainte să anunţe un proiect ambiţios: "Legat de activitatea clubului ,subsemnatul am că prioritate începerea lucrărilor pentru construirea unei baze de antrenament, dar şi antamarea discuţiilor în vederea construirii unei arene de 10 mii de locuri în zona Balta Craiovita. Însă despre aceste investiţii sper sa am vesti bune după ziua de Marţi când se pronunţa instanta în procesul cu Puz-ul".

Peluza Sud i-a dezbrăcat pe jucători

La finalul meciului de la Pucioasa, Ovidiu Dănănae şi colegii lui au trecut prin momente care le-a reamintit cum se trăieşte fotbalul în sânul Peluzei Sud '97. Fotbaliştii Craiovei au rămas fără tricouri, unele pe care ultraşii le-au afişat invers într-o postare acidă pe facebook: "Aţi ratat promovarea, trierea începe cu dezbrăcarea! Dacă pe 16 martie 1983 Ştiinţa îngenuchea Kaiserslauternul şi se califica în semifinalele Cupei UEFA, la fix 36 de ani diferenţă, Universitatea este pusă în cea mai ruşinoasă postură din istorie, fiind în imposibilitatea de a depăşi echipa din Pucioasa!

Considerăm că aşa nu se mai poate şi de aceea am trecut la măsuri din ce în ce mai usturătoare. Azi v-am luat tricourile. Nu se ştie ce va mai urma...Nu aveţi ce căuta în tricourile Campioanei Unei Mari Iubiri! Aţi pătat prin atitudinea voastră istoria unui întreg oraş, mizeriilor! Am moştenit Spiritul Ştiinţei de la bunici şi părinţi! Nu vă permitem să-l compromiteţi, mercenarilor! Tricourile rămân la noi, voi nu meritaţi nici măcar dispreţul nostru! Peluza Sud nu admite niciun pas gresit!", a fost mesajul cât se poate de clar al suporterilor.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.