EXCLUSIV | A promovat Farul în Liga 2, dar a plecat de la echipă din cauza problemelor din conducere: ”Nu am vrut să risc. Poate după 5-6 etape se închide tot, cine ştie?”

11 aug 2018 5550 afişări Liga 2
EXCLUSIV | A promovat Farul în Liga 2, dar a plecat de la echipă din cauza problemelor din conducere: ”Nu am vrut să risc. Poate după 5-6 etape se închide tot, cine ştie?”

Raphael Stănescu (25 de ani), cel mai bun jucător al Farului în Liga a 3-a, a părăsit în această vară formaţia de la malul mării, din cauza problemelor de la echipă. Într-un interviu exclusiv pentru Pro Sport, mijlocaşul a declarat că situaţia de la Farul era foarte complicată şi nu avea garanţia unei situaţii stabile.

SSC Farul Constanţa a promovat, în sezonul trecut, în Liga 2, dar a pierdut cel mai bun fotbalist. Raphael Stănescu a decis să plece la Daco-Getica, pentru că cei din conducere nu dădeau siguranţa că echipa va continua în liga secundă. Mijlocaşul a oferit un interviu pentru Pro Sport în care a vorbit de evenimentele de la Farul.

Plecarea de la Constanţa a fost influenţată şi de problemele de la echipă. În momentul în care am plecat, nu se ştia ce se va întâmpla. Nu era nimic sigur. Nu am vrut să risc şi am plecat. E complicat, poate după 5-6 etape se închide tot acolo, cine ştie?

Iniţial am vrut să rămân la Farul, pentru că am făcut un sezon foarte bun în Liga 3. Domnul Grigoraş m-a ajutat foarte mult, dar oferta de aici a fost mai bună pentru mine. Am analizat mai bine şi în cele din urmă  am ales pentru viitorul meu. Am hotărât că pot avea mai multe performanţe alături de Geto-Dacica. Am stat de vorbă cu Mariu Baciu şi mi-a prezentat un proiect foarte bun”, a declarat Raphael Stănescu pentru Pro Sport.

În privinţa fanilor, Stănescu este de părere că aceştia trebuie să-şi susţină favoriţii, indiferent de cine preia clubul: ” Nu ştiu ce probleme sunt între suporteri şi Marica, dar fanii trebuie să susţină în continuare Farul. Sunt extraordinari şi sper să se rezolve problemele în cele din urmă”.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.