Ze Kalanga, la Recreativo Libolo pentru 500.000 de dolari!

13 ian 2010 45 afişări Liga 1
Ze Kalanga, la Recreativo Libolo pentru 500.000 de dolari! Ze Kalanga, transferat la Recreativo Libolo pentru 500.000 de dolari!

Ze Kalanga şi-a manifestat în această iarnă dorinţa de a părăsiclubul din Ştefan cel Mare, iar oficialii au promis că nu îi vorface probleme.

Mijlocaşul dreapta al 'câinilor' a semnat pe trei ani cu RecreativoLibolo, echipă care ocupă locul doi în campionatul Angolei.

Suma pe care angolezii o vor plăti clubului alb-roşu este unadevărat record: 500.000 de dolari.

Sosit la Dinamo în 2006 de la Petro Atletico, Ze a avut o primăparte de sezon bun, pentru ca apoi să apară din ce în ce mai rar întricoul 'câinilor'

21 demeciuri a evoluat congolezul de 26 de ani pentru clubul din Ştefancel Mare, reuşind să înscrie 2 goluri.

Chiar dacă în România nu a confirmat, congolezul este foarteapreciat în ţara sa. Pentru naţională a evoluat în 35 de partide şia marcat patru goluri. La Cupa Mondială din 2006 fotbalistul a fostdeclarat omul meciului pe care naţionala ţării sale l-a încheiat laegalitate, 1-1 cu Iranul.

4brazilieni are în lot Recreativo Libolo, noua echipă a fostuluidinamovist

Fotbalistulîn vârstă de 26 de ani se află în prezent la lotul naţionaleiangoleze pentru Cupa Africii pe Naţiuni, şi imediat după finalulcompetiţiei se va alătura noilor săi coechipieri de laRecreativo.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.