"Vreau să batem Timişoara, dar sper să ia ei titlul"

2 apr 2010 27 afişări Liga 1
"Vreau să batem Timişoara, dar sper să ia ei titlul" "Vreau să batem Timişoara, dar sper să ia ei titlul"

Fundaşul stânga al Universităţii, Silviu Bălace, va juca mâineîmpotriva formaţiei la care a petrecut cea mai mare şi importantăparte a carierei. Acesta spune că şi-ar dori ca Poli să câştigetitlul, dar vrea cele trei puncte din disputa de mâine.

"Vom avea un meci foarte greu. Probabil că era mai binepentru noi dacă Timişora câştiga cu Vaslui. Acum sunt obligaţi săjoace foarte bine şi vin mult mai determinaţi la Severin. Oricum,le vom pune probleme, sperăm ca noi să plecăm fericiţi de pe teren.E deja mult timp de când am plecat de acolo, trei ani şi jumătate,nu prea am mai ţinut legătura cu foşti colegi. S-a schimbat şiacolo mult lotul. Nu mai sunt mulţi băieţi cu care am jucat. Aşprefera ca Timişoara să ia titlul, deşi sunt încă sub contract cuFC Vaslui", a declarat Bălace.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.