VIDEO | Declaraţie de război a SUD-ului Stelei: provocarea publică, la adresa rivalilor de la Dinamo! Cum va reacţiona Jandarmeria?

12 iul 2015 19353 afişări Liga 1
VIDEO | Declaraţie de război a SUD-ului Stelei: provocarea publică, la adresa rivalilor de la Dinamo! Cum va reacţiona Jandarmeria?

Nici nu a început bine campionatul că suporterii au şi pornit războiul. Aflaţi la o competiţie a celor mai bune galerii din România, organizată la Braşov, suporterii Stelei au lansat o provocare omologilor de la Dinamo.

Mai exact, suporterii de la SUD Steaua i-au provocat pe rivalii de la Sud Dinamo la o confruntare ("fair-fight"), într-o locaţie şi la o dată pe care o vor stabili steliştii. Provocarea steliştilor a fost făcută în public, în faţa altor galerii din ţară, astfel încăt cei de la Dinamo nu prea pot declina "invitaţia".

În aceste condiţii, Jandarmeria ar trebui să fie în alertă şi să fie pregătită să intervină pentru a preîntâmpina un astfel de episod.

Sud Steaua la plecare de la turneul din Braşov 2015

Posted by Oastea Fiară on Sunday, July 12, 2015

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.