Veste proastă pentru suporterii abonaţi ai clubului Poli Iaşi după mutarea jocurilor de acasă la Botoşani! ”Nu dispunem de bani şi ne cerem scuze”. Modul în care conducerea îşi va lua revanşa faţă de fani

Miercuri, 14:50 4348 afişări Liga 1
Veste proastă pentru suporterii abonaţi ai clubului Poli Iaşi după mutarea jocurilor de acasă la Botoşani! ”Nu dispunem de bani şi ne cerem scuze”. Modul în care conducerea îşi va lua revanşa faţă de fani
GALERIE (2 de imagini) VEZI GALERIA

Oficialii Politehnicii Iaşi le-au dat o veste proastă suporterilor care şi-au achiziţionat abonamente pentru meciurile de pe teren propriu din acest sezon. Fanii sperau ca gruparea din Copou să le pună la dispoziţie autocare pentru deplasarea la Botoşani, la meciurile considerate pe teren propriu, dar acest lucru nu se va întâmpla.

Clubul a anunţat, printr-un comunicat, că nu le poate pune la dispoziţie suporterilor mijloacele necesare pentru deplasare, din lipsă de bani.

În schimb, abonaţii din acest an vor beneficia de o reducere de 20 la sută din costul unui abonament, în sezonul viitor.

Conform oficialilor din Copou, un autocar de 40 de persoane ar fi costat aproximativ 1.400 de lei.

”Am vorbit cu mai multe firme, ne cereau mulţi bani. Voiau câte 35 de lei pentru o persoană la un autocar de 40 de locuri. Nu dispunem de bani şi ne cerem scuze faţă de suporterii care au cumpărat abonamente. Pe ei îi invităm gratuit la meciurile de la Botoşani, fără să plătească bilete. Dacă reuşesc să se urce câte patru persoane într-o maşină, ies mult mai ieftin la o deplasare, iar acolo au locurile asigurate. Pentru ei, anul viitor abonamentele vor fi mai ieftine cu 20 la sută”, a declarat pentru ProSport preşedintele Comitetului Director, Leonid Antohi.

”Dragi suporteri şi susţinători ai echipei de fotbal Politehnica Iaşi, vă invităm să ne fiţi alături într-un moment mai dificil. Gazonul stadionului „Emil Alexandrescu” trece printr-o schimbare radicală, o schimbare care era absolut necesară şi a venit într-un moment în care echipa noastră are nevoie de ajutorul suporterilor pentru a continua seria rezultatelor bune.

Vă cerem scuze tuturor celor care aţi achiziţionat abonamente pentru acest sezon. În egală măsură, vă mulţumim pentru acest gest care dă dovadă de ataşament faţă de culorile clubului. Fără susţinerea voastră bucuria victoriilor de pe stadionul din Copou n-ar fi la fel, iar acum vă cerem înţelegere pentru această perioadă în care vom muta meciurile de „acasă” pe stadionul stadionul Municipal din Botoşani.

Ne-am fi dorit să vă putem oferi transport la meciurile pe care le vom disputa la această casă temporară. Din păcate, nu vă putem pune la dispoziţie mijloacele necesare pentru deplasare.

Nădăjduim că o să găsim înţelegere la voi, suporterii necondiţionaţi ai echipei voastre de suflet Politehnica Iaşi. Ştim că o să faceţi tot posibilul să încurajaţi echipa de suflet „acasă” la Botoşani.

Pentru cel puţin următoarele patru etape, avem rezervată tribuna a doua special pentru suporterii ieşeni posesori de abonament. Celorlalţi doritori care vor să fie alături de echipă le vom pune la dispoziţie la preţul de 20 lei bilete la tribuna întâi, tribună rezervată exclusiv celor care cumpără bilete.

Biletele le puteţi procura aşa cum v-am obişnuit, on-line sau de la magazinul din Iulius Mall pana sâmbătă, 14 septembrie, program 12-20!

De asemenea, in ziua jocului vom deschide două case de bilete la stadionul Municipal din Botoşani cu program 12- 19.

Vă mulţumim pentru susţinere şi pentru înţelegere.

Clubul Sportiv Municipal Politehnica Iaşi”, se arată în comunicatul postat pe site-ul clubului.

Suporterii au reacţionat pe pagina de socializare a clubului şi solicit intrarea liberă la Botoşani pentru toţi ieşenii care fac deplasarea.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.