Veste proastă pentru Rădoi. Armata poate face licitaţie şi pentru închirierea stadionului şi a complexului din Ghencea

13 iun 2015 5923 afişări Liga 1
Veste proastă pentru Rădoi. Armata poate face licitaţie şi pentru închirierea stadionului şi a complexului din Ghencea 2 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7946/14445595/2/1hot-guv-373.jpg

Conducerea societăţii Fotbal Club Steaua Bucureşti poartă de câteva săptămâni tratative cu comandantul Clubului Sportiv al Armatei Steaua, George Boroi, să îşi prelungească înţelegerea prin care în sezonul trecut a putut să se pregătească în complexul din Ghencea şi să folosească şi stadionul pentru meciurile considerate fără prea mare audienţă. Societatea doreşte să folosească diferite imobile de la stadion şi pentru depozitarea unor lucruri necesare echipei.

H.G 373/2003 e încă în vigoare

Mirel Rădoi s-a implicat în aceste discuţii şi a mers personal la sediul CSA pentru a se asigura că echipa lui se va pregăti tot în unitatea militară, la fel şi grupele de copii şi juniori. Totuşi, prelungirea contractului poate întâmpina probleme la fel ca şi cesionarea mărcii. Conform Hotărârii de Guvern nr. 373/2003, „Ministerul Apărării Naţionale este împuternicit să închirieze prin licitaţie publică, în condiţiile legii, partea de imobil, proprietate publică a statului, având datele de identificare prevăzute în anexa care face parte integrantă din prezenta hotărâre”.

Până acum, CSA şi societatea lui Gigi Becali întocmeau contracte de închiriere pe oră, la fel cum a procedat de curând şi echipa Pandurii. Dar ţinând cont de faptul că acum există mai multe procese în derulare între CSA şi SC Fotbal Club Steaua Bucureşti ar putea fi invocat conflictul de interese.  

Mai jos puteţi citi conţinutul Hotărârii de Guvern menţionate mai sus, care este încă în vigoare:

 

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.