Vedeta din Liga 1 care a ajuns într-o situaţie ingrată! Antrenorul îl foloseşte din obligaţie, patronul a făcut lumină: "A venit o ofertă pentru el de 120.000 plătibilă în 300 de rate"

3 sep 2019 11908 afişări Liga 1
Vedeta din Liga 1 care a ajuns într-o situaţie ingrată! Antrenorul îl foloseşte din obligaţie, patronul a făcut lumină: "A venit o ofertă pentru el de 120.000 plătibilă în 300 de rate" ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Marius Croitoru, antrenorul echipei FC Botoşani, este nevoit să joace în continuare cu Hervin Scicchitano Ongenda (24 de ani), chiar dacă atacantul a declarat că nu îşi mai doreşte să rămână la club.

Patronul Valeriu Iftime nu a vrut să-i aducă înlocuitor lui Ongenda, deoarece era jucătorul lui favorit, numai că francezul a primit o oferta din Italia şi nu prea mai are chef să joace pentru FC Botoşani.

„S-a pregătit bine şi a jucat. Nu l-am folosit atunci pentru că a venit cu două zile înainte de meci şi mi-a zis că are dureri, fiind învăţat. Nu că avea dureri. A crezut că o să-i dau drumul să plece. El are contract cu FC Botoşani. Dacă se pregăteşte, joacă. Nu are alt statut”, a spus Marius Croitoru.

În meciul cu Clinceni, încheiat la egalitate, scor 2-2, după ce Botoşaniul a avut 2-0, Hervin Ongenda a jucat mai mult pentru el decât pentru echipă şi a încercat să arate că are calităţi.

Când a fost întrebat despre jocul lui Ongenda, Marius Croitoru a spus: „Dacă dumneavoastră v-aţi dat seama de acest lucru, înseamnă că aşa este. Din păcate”.

Valeriu Iftime încă speră ca Ongenda să-şi prelungească înţelegerea cu FC Botoşani şi spune că ar fi dispus să-l împrumute în Italia. „El e un pic supărat. Eu îl înţeleg pe Hervin. El e pentru mine mai mult decât un fotbalist. Eu chiar ţin la copilul ăsta. Cred că e un mare fotbalist. Când vine o ofertă din liga a doua, o ofertă neserioasă, de 120.000 şi plătibilă în 300 de rate, nu îi dau drumul. Am făcut toate demersurile să înţeleagă. I-am spus: 500.000. Nu mai mult. Semnează încă un an cu mine şi pleci împrumut. Să nu-l văd nervos. Ei trebuie să înţeleagă că fiecare contract trebuie respectat. Nu pot să-i dau drumul. Eu sper să înţeleagă şi să semneze cu noi pe încă un an. Am avut înţelegerea să semneze pe încă doi ani cu mine şi îl las la vară să plece la un club cu bani. Îl execută impresarii. Joacă cu ei de parcă vinde cuie”, a spus Valeriu Iftime.

7 meciuri şi 2 goluri are în acest sezon de Liga 1 Hervin Ongenda la FC Botoşani. În sezonul trecut, francezul a marcat trei goluri în 37 de meciuri.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.