Vasluiul l-a luat şi pe Dinu Sânmărtean! Lăcătuş: "Mai aduncem încă un fundaş!"

11 feb 2010 181 afişări Liga 1
Vasluiul l-a luat şi pe Dinu Sânmărtean! Lăcătuş: "Mai aduncem încă un fundaş!" Vasluiul l-a luat şi pe Dinu Sânmărtean! Lăcătuş: "Mai aduncem încă un fundaş!"

Fundaşul stânga al Gloriei Bistriţa, Dinu Sânmărtean, a ajuns lao înţelegere cu FC Vaslui, fiind considerat o soluţie bună deantrenorul Marius Lăcătuş.

"Cum Bălace a plecat, iar Buhuş a suferit o ruptură înAntalya, cred că Dinu Sânmărtean este o soluţie bună. Din păcate,nu l-am văzut la joc pentru că în momentul în care a ajuns încantonament nu s-a mai putut disputa ultimul meci", adeclarat Marius Lăcătuş.

Dinu Sânmărtean a mai evoluat la FC Vaslui în urmă cu pestecinci ani, atunci când echipa lui Adrian Porumboiu evolua îndivizia B. Fundaşul stânga va juca la Vaslui alături de fratele săuLucian, transferat şi el de la Gloria Bistriţa în aceastăiarnă.

Tehnicianul vasluienilor susţine că în aceste zile mai esteaşteptat un fundaş central, în condiţiile în care Cânu nu poatereveni curând pe gazon. "Astăzi sau mâine urmează a ficoncretizat încă un transfer. Este vorba de un fundaş central dinstrăinătate, care a jucat şi la echipa naţională", aadăugat Marius Lăcătuş.

Mediafax

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.