Valeriu Argăseală le dă speranţe fanilor: "Am avut ieri o întâlnire cu domnul Boroi. Sperăm că până în iarnă să se întâmple ceva spectaculos". Cei doi s-au întâlnit însă întâmplător, la o petrecere

16 sep 2015 2108 afişări Liga 1
Valeriu Argăseală le dă speranţe fanilor: "Am avut ieri o întâlnire cu domnul Boroi. Sperăm că până în iarnă să se întâmple ceva spectaculos". Cei doi s-au întâlnit însă întâmplător, la o petrecere

Valeriu Argăseală este încrezător că până în iarnă va ajunge la o înţelegere cu cei din conducerea CSA Steaua, pentru marcă şi revenirea în compexul Ghencea. În ultima vreme, cele două părţi au intrat din nou în dialog.

Conducerea FCSB şi CSA Steaua par să fi intrat pe aceeaşi lungime de undă. Discuţiile dintre cele două părţi au fost reluate în ultima vreme, deşi există în continuare litigii neîncheiate. Valeriu Argăseală susţine că a avut o întâlnire cu George Boroi, colonel CSA Steaua, şi este încrezător FCSB va reveni în Ghencea şi va reintra în posesia mărcii.

”M-am întâlnit cu domnul Boroi ieri (n.r. marţi) , dar nu a zis nimic de împărţirea palmaresului. A fost o întâlnire foarte amiabilă şi constructivă de ambele părţi. Am discutat ce să facem fiecare ca să mergem mai departe.

Eu nu ştiu nimic despre faptul că am vinde doi jucători. Suntem abia în septembrie, e timp să ne gândim cu va arăta această echipă în iarnă, ce jucători nu vor fi apţi să nu mai continue. Eu sper ca până în iarnă să se întâmple ceva spectaculos în relaţia cu CSA. În discuţiile dintre noi intră şi revenirea în Ghencea”,
a declarat Valeriu Argăseală la DigiSport.

Cei doi nu s-au întâlnit însă în urma unei discuţii, ci întâmplător, la petrecerea aniversară Dolce Sport. George Boroi şi Valeriu Argăseală au schimbat câteva vorbe, dar nu într-un cadru oficial.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.