Uhrin, demis de la Timişoara! Iancu: "Ştie el de ce! M-aş bucura să ajungă la Steaua!"

2 dec 2008 32 afişări Liga 1
Uhrin, demis de la Timişoara! Iancu: "Ştie el de ce! M-aş bucura să ajungă la Steaua!" Uhrin, demis de la Timişoara!

Marian Iancu a decis să întrerupă colaborarea cu tehnicianul ceh al FC Timişoara, Duşan Uhrin, anunţă gsptv. Intrat în direct, finanţatorul bănăţenilor a confirmat ruptura, dar a refuzat să explice motivele care au dus la demiterea principalului.

Iancu: "M-aş bucura ca Uhrin să ajungă la Steaua!"

"Vom avea o discuţie cu el şi vom hotărâ încheierea colaborării. Ştie el de ce! Ieri am avut o şedinţă constructivă, dar aseară s-au schimbat toate datele. Vom căuta alt antrenor. Tot de talia lui, sau poate chiar mai valoros. E important ca toată lumea să înţeleagă astăzi că e cel mai bine să ne despărţim de Duşan Uhrin! Poate cândva voi oferi toate detaliile. Uhrin e un profesionist desăvârşit, dar până la un punct. Îi strâng mâna şi aduc un antrenor mai bun. Dacă nu va fi mai bun, va fi numai vina mea. Vreau să câştig campionatul. Dacă Uhrin va lua titlul cu altă echipă din România îl voi felicita! Mesajul pentru fanii Timişoarei e că tot ce fac, fac în interesul clubului. Nu ştiu ce va face Uhrin, nu pot să vă spun dacă m-ar surprinde sau nu ca el să ajungă la Steaua, tot ce pot să spun e că m-aş bucura să se întâmple acest lucru!", a spus Iancu la gsptv.,

Uhrin: "De la Mlada am plecat tot după un 4-0!"

Vezi aici declaraţia integrală a lui Marian Iancu: "Ne despărţim de Uhrin! Voi aduce un tehnician cel puţin la fel de bun!"

Victor Becali: "Iancu nu poate fi atât de absurd să-l demită pe Uhrin"

 

Rămâi pe www.prosport.ro pentru mai multe reacţii

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.