Ţucudean nu a fost înscris pe lista UEFA de CFR. Atacantul se întoarce la clinica din Viena. Alţi doi fotbalişti folosiţi cu Viitorul n-au prins lista | EXCLUSIV

7 iul 2019 9085 afişări Liga 1
Ţucudean nu a fost înscris pe lista UEFA de CFR. Atacantul se întoarce la clinica din Viena. Alţi doi fotbalişti folosiţi cu Viitorul n-au prins lista | EXCLUSIV

CFR a ajuns în cursul acestei seri la Nur-Sultan, oraşul unde va întâlni Astana, marţi de la ora 16:00, în turul întâi preliminar din Champions League.

Clujenii au fost penalizaţi pentru că au încălcat fair-play-ul financiar şi pot să înscrie doar 23 de jucători pe lista A, dar au înscris doar 22 de fotbalişti, pentru partidele cu Astana. Clujenii au înaintat la UEFA lista cu jucătorii aleşi, iar printre aceştia nu se regăseşte şi George Ţucudean. Acesta nu a scăpat de problemele avute la inimă, aşa cum ProSport a scris încă de marţi.

Ţucudean a jucat pe finalul partidei cu Viitorul, dar nu este pregătit să joace la capacitate maximă. Mai mult, acesta se va întoarce în această săptămână la clinica din Viena unde a suferit intervenţia minim invazivă din primăvară. “Va face un control”, a recunoscut Bogdan Mara.

Fernandez, ieşit din graţii. Petrila şi Itu doar pentru Liga 1

Aşadar, CFR va aborda cel puţin partidele cu Astana fără George Ţucudean, Petrescu bazându-se pe Rondon, Omrani şi Costache, în atac.

Sunt şi alte surprize pe lista înaintată la UEFA. Nici portarul spaniol Fernandez nu este inclus, Petrescu preferându-l pe Vâtcă, alături de Arlauskis. Antrenorul nu se va baza în Europa nici pe juniorii Itu şi Petrila. Primul a fost titular în Supercupa cu Viitorul, iar celălalt a intrat pe finalul jocului. Cei doi vor fi păstraţi doar pentru meciurile din Liga 1, încadrându-se în regula FRF de folosire a jucătorilor tineri.

Pe lista B a CFR-ului, unde apar fotbaliştii care îi pot înlocui, în caz de accidentări, pe cei din lista A, au fost înscrişi doar juniori. Hindich, Ispas, Milandru, Adrian Pop apar pe această listă.

Lista UEFA a CFR-ului:

  • Portari: Vâtcă, Arlauskis
  • Fundaşi: Susic, Peteleu, Mureşan, Vinicius, Horj, Burcă, Camora
  • Mijlocaşi: Sylla, Djokovic, Aurelio, Culio, Bordeianu, Hoban, Mailat, Deac, Perreira, Păun
  • Atacanţi: Rondon, Costache, Omrani

Lista B: Hindich, Ispas, Milandru, Ad. Pop

Lipsesc: Fernandez, Andrei Radu, Ţucudean, Petrila, Itu

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.