"Trebuiau să ducă echipa în Liga Campionilor, dar au dat înapoi. Ştiţi voi de ce! " Becali, acuzat că-şi distruge perlele: "Dacă şi anul ăsta pierde tot, să stea acasă, să se uite la TV!"

6 iun 2019 6694 afişări Liga 1
"Trebuiau să ducă echipa în Liga Campionilor, dar au dat înapoi. Ştiţi voi de ce! " Becali, acuzat că-şi distruge perlele: "Dacă şi anul ăsta pierde tot, să stea acasă, să se uite la TV!"

Victor Piţurcă (63 de ani) a vorbit în termeni duri despre situaţia actuală de la FCSB, care a ratat titlul pentru al patrulea an la rând, şi l-a indicat pe Gigi Becali (60 de ani) drept principalul vinovat pentru că "perlele" pe care vrea să scoată milioane de euro nu dau randamaentul pe care ar trebui să-l dea. "Satana" spune că fotbaliştii trimişi de Gică Hagi (54 de ani) la vicecampioana României ar fi trebuit să ducă FCSB în Liga Campionilor.

"Jucătorii de la FCSB, luaţi de la Hagi, sunt cu calităţi foarte bune. După 2 ani cu jucătorii ăştia valoroşi trebuia să intre în grupele Ligii. Dar ei au stagnat, chiar s-au dus înapoi! De ce? Ştiţi voi de ce!", a spus Victor Piţurcă, joi seara, la TelekomSport, pentru ca mai apoi să îi transmită un mesaj lui Gigi Becali, pe l-a invitat să-şi cheme "stăpân" la echipă.

"Dacă pierde iar tot şi sezonul ăsta, poate aşa îşi dă seama că greşeşte. Să îşi cheme stăpân la echipă, să nu mai fie el stăpân, să stea acasă să se uite la televizor", a mai spus Piţurcă.

Fostul selecţioner a trecut apoi la cei din clubul lui Gigi Becali. Piţurcă a spus că patronul roş-albaştrilor "s-a înconjurat de slugarnici", iar de aceea n-a putut primi o educaţie sănătoasă în ceea priveşte fotbalul şi maniera de a conduce FCSB. "N-am reuşit să îl educ pentru că s-a înconjurat de slugarnici care îi bagă prostii în cap. Prostii care lui îi plac. Îi plac cum îl slujesc, iar omul face ce crede el. Asta e viaţa lui, îi place să iasă în faţă", a conchis Piţurcă.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.