Transformarea lui Denis Alibec! A plecat de la FCSB şi a început o nouă viaţă la Astra. Lui Ioan Niculae nu i-a venit să creadă: "Puţini se pot compara cu el. I-a spus asta soţiei mele. Câţi jucători mai fac aşa?"

27 feb 2019 5827 afişări Liga 1
Transformarea lui Denis Alibec! A plecat de la FCSB şi a început o nouă viaţă la Astra. Lui Ioan Niculae nu i-a venit să creadă: "Puţini se pot compara cu el. I-a spus asta soţiei mele. Câţi jucători mai fac aşa?" ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Denis Alibec e în revenire de formă în ultimul timp şi i-a câştigat încrederea lui Ioan Niculae, spre deosebire de problemele pe care le-a avut la FCSB cu Gigi Becali. De altfel, patronul Astrei a povestit un episod petrecut în trecut şi a vorbit la superlativ despre el. 

Astra s-a calificat în semifinalele Cupei României, în urma victoriei cu 2-1 în faţa Dunării Călăraşi. La finalul partidei, Niculae a vorbit despre victoria echipei sale şi a scos la iveală câteva discuţii neştiute care l-au avut în prim-plan pe atacantul venit de la FCSB: "Alibec este un jucător de calitate excepţională, care în România apare la câţiva zeci de ani. Când aveam probleme, Alibec a fost singurul jucător care a venit şi i-a spus soţiei mele să nu îi mai dea salariul şi să îi dea 1.000 de euro mamei lui. Alibec este un caracter foarte frumos. Puţini jucători din Liga 1 se pot compara cu el. De asta l-am luat pe Alibec înapoi. Câţi jucători din Liga 1 fac asta?

Alibec va ajunge unul dintre cele mai bune vârfuri de atac din România. El s-a adaptat foarte bine la noi, nu mai comentează, joacă fotbal. Alibec este altruist în ultimul timp, nu vrea doar să dea goluri ca să îşi crească cota, el dă şi pase. Cel mai mare merit al revenirii lui la Astra îl au fiul meu şi mama lui. Fiul meu, în vârstă de 10 ani, îi scrie lui Alibec mesaje, iar acesta îi răspunde. Mama lui Alibec, care e din Mangalia, acolo unde am un hotel, a venit la mine şi m-a rugat să îl iau", a declarat Niculae, potrivit Digi Sport. 

Spre deosebire de ce s-a întâmplat la FCSB, unde a fost blocat de Gigi Becali, care cerea mai mulţi bani pentru transferul său, Niculae l-a anunţat că poate pleca dacă pretenţiile sale financiare vor fi satisfăcute: "Eu i-am promis că dacă vine la Astra, după un an de zile îl las să plece. Dacă e un câştig mare pentru el ca persoană, îi dau voie să plece, indiferent de condiţiile pentru club", a mai spus patronul Astrei.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.