Tofan şi-a dat demisia de la Oţelul! Marius Stan: "Aşa mai facem şi noi economie pe timp de criză!" :)

12 ian 2010 33 afişări Liga 1
Tofan şi-a dat demisia de la Oţelul! Marius Stan: "Aşa mai facem şi noi economie pe timp de criză!" :) Tofan şi-a dat demisia de la Oţelul! Marius Stan: "Aşa mai facem şi noi economie pe timp de criză!" :)

Directorul general adjunct Cătălin Tofan a renunţat la funcţieşi spune că o vreme va sta acasă. "Nu-mi mai plăcea ceea cefăceam, eram în conducere doar cu numele. Dacă mi se va oferialtceva, poate aş accepta, dar nu mai vreau să fiu director generaladjunct", a explicat Tofan.

Marius Stan nu-şi explică decizia colaboratorului său:"Este o ţară liberă, oricine poate să facă ce vrea, dar eun-am ce să comentez de vreme ce în demisie se spune că este vorbadespre motive personale, şi nu de altceva."

Stan susţine că postul de adjunct va rămâne liber - "aşamai facem şi noi economie pe timp de criză" - în timp ceTofan, care era de cinci ani în conducerea clubului dunărean,afirmă că, dacă nu-şi va mai găsi loc în fotbal, se vareprofila!


Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.