Teja a anunţat numele jucătorului pe care nu se va putea baza: "Va mai sta. La el lucrurile sunt mai complicate"

7 ian 2019 8383 afişări Liga 1
Teja a anunţat numele jucătorului pe care nu se va putea baza: "Va mai sta. La el lucrurile sunt mai complicate"

Înaintea reunirii lotului pentru cantonamentul din iarnă, noul antrenor al FCSB-ului, Mihai Teja, a clarificat situaţia fotbaliştilor cu probleme medicale. Fostul tehnician al celor de la Gaz Metan a spus că Ovidiu Popescu este singurul jucător a cărei perioadă de recuperare va fi de durată.

"Teixeira e refăcut 95 la sută după problemele musculare din decembrie şi cred că va începe pregătirile alături de echipă încă de la start. Apoi, Momcilovici e apt sută la sută. A lipsit o jumătate de an, dar va face toată pregătirea de la început.

Pintilii va mai face separat de echipă antrenamente o perioadă scurtă, apoi va reveni şi el. Probabil că nu-l vom avea la dispoziţie în primele două-trei etape, apoi va fi apt", spus Mihai Teja, potrivit telekomsport.ro.

Antrenorul roş - albaştrilor a vorbit şi despre situaţia lui Ovidiu Popescu: "El va mai sta. Lucrurile sunt mai complicate, a suferit o operaţie de ligamente încrucişate. Nu ne bazăm pe el".

La începutul lui noiembrie 2018, cei de la FCSB au explicat: "FCSB anunţă că Ovidiu Popescu a fost operat cu succes. Intervenţia chirurgicală la nivelul genunchiului stâng a constat în reconstrucţia ligamentului încrucişat anterior şi sutura meniscului intern. Procedura a fost efectuată de Dr. Ion Bogdan Codorean şi Dr. Flavian Aramitu, iar perioada estimată de recuperare postoperator este de 6 luni.

Clubul nostru îi doreşte însănătoşire grabnică şi îl aşteaptă la pregătire alături de colegii săi!”.

Roş-albaştrii vor face vizita medicală marţi, 8 ianuarie, la Institutul Naţional de Medicină Sportivă, iar două zile mai târziu vor pleca în cantonament din Marbella, acolo unde vor sta până pe 24 ianuarie şi vor disputa trei amicale:

FC Luzern (17 ianuarie)

Shanghai Shenhua FC (20 ianuarie) 

Dinamo Kiev (23 ianuarie).

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.