Super-Dan dă lovitura! Şansa nesperată de a câştiga peste 5.000 de euro pe minut

15 aug 2019 13233 afişări Liga 1
Super-Dan dă lovitura! Şansa nesperată de a câştiga peste 5.000 de euro pe minut

Antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu, este gată să ia bonusul cel mare. Totul se trage de la ulimele negocieri cu finanţatorul Nelu Varga.

Acesta s-a dus în iarnă în China după Dan Petrescu şi i-a promis un bonus uriaş, dacă duce echipa în grupele UEFA Champions League. 1 milion de euro a fost suma la care cei doi s-au pus de acord, încă din iarnă, când CFR juca în play-off-ul Ligii 1. Acum, “Bursucul” este la doar 180 de minute distanţă de a obţine bonusul de 1 milion, ceea ce ar însemna peste 5000 de euro pe minut, în dubla istorică, cu Slavia Praga.

Liga îi umple de bani

 Nelu Varga n-ar avea nicio problemă să-i acorde pe loc bonusul pentru intrarea în grupele Champions League, lui Dan Petrescu. O astfel de calificare ar însemna peste 20 de milioane de euro în conturile clubului şi primii bani adevăraţi pe care CFR ar pune mâna, de când noul finanţator a preluat echipa. Dacă va intra în grupele Champions League, campioana României va încasa instant 15,25 milioane de euro.

Acestor venituri sigure li se mai alătură cele din market pool şi vânzarea biletelor, ceea ce ar însemna că CFR va primi dintr-o participare în grupele UCL peste 20 de milioane de euro. În plus, veniturile pot creşte considerabil, ţinând cont că o victorie în grupe este recompensată cu 2,92 milioane de euro, iar un egla cu 900.000 de euro.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.