"Suntem în discuţii avansate!" Investitori "cu afaceri puternice" vin alături de Hagi la Viitorul. Anunţ de ultim moment

15 mai 2019 20092 afişări Liga 1
"Suntem în discuţii avansate!" Investitori "cu afaceri puternice" vin alături de Hagi la Viitorul. Anunţ de ultim moment

Gică Hagi (54 de ani) a anunţat în mai multe rânduri că e gata să-şi cedeze din acţiunile de la Viitorul pentru ca echipa pe care a înfiinţat-o în urmă cu zece ani să aibă parte de o infuzie de capital şi să devină o forţă în România, dar şi pe plan european. Cristian Bivolaru, preşedintele grupării din Ovidiu, a anunţat că "Regele" poartă discuţii avansate pentru realizarea acestui vis.

Viitorul a câştigat titlul în Liga 1 în 2017 şi acum e calificată în finala Cupei României, pe care o va disputa împotriva Astrei, pe 25 mai, la Ploieşti. Echipa lui Gică Hagi ar putea deveni o forţă dacă "Regele" se va înţelege cu oamenii de afaceri pe care încearcă să-i convingă să bage bani în fotbalul românesc.

Bivolaru spune că e vorba despre "nişte români cu afaceri foarte puternice" şi că Hagi e încântat de ideea ca nişte oameni de afaceri din România să învestească la Viitorul. Este vorba, cel mai probabil, de fraţii Pavăl, patronii Dedeman.

"Suntem în discuţii avansate cu parteneri, se face acum un due diligence, e în curs de finalizare. Există discuţii avansate, sunt nişte români cu afaceri foarte puternice, pe Gică îl încânta foarte tare că sunt români. Sper să înţeleagă foarte bine proiectul, un astfel de parteneriat le-ar putea aduce şi foloase materiale în timp", a spus Bivolaru la PRO X.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.