"Sunt şomer! Unirea e prima candidată la retrogradare"

31 aug 2010 84 afişări Comentează şi tu Liga 1
"Sunt şomer! Unirea e prima candidată la retrogradare" Adrian Neaga

Adrian Neaga spune că şi-a reziliat pe cale amiabilă contractulcu Unirea Urziceni, dar că acum nu ştie încotro să o apuce, avândîn vedere faptul că majoritatea echipelor şi-au definitivatloturile cu care vor aborda sezonul 2010/2011.

"Gata, de acum sunt şomer. Nu ştiu ce voi face. Nu măaşteptam să se ajungă aici, după discuţia avută acum două săptămânicu domnul Bucşaru. M-am înţeles cu Unirea să mi se plăteascărestanţele şi voi deveni liber de contract începând de azi. Dacă seintra în grupele Ligii, era altă treabă. Aşa mi se părea corect, caeu şi Petre Marin, care am venit pentru MM, să plecăm odată cu el.Ţinând cont că am devenit jucător liber de contract, pot să plec şiafară, dar toţi şi-au definitivat deja loturile. Unirea e uncapitol încheiat, nu mă simt păcălit, doar sunt supărat că nu mis-a comunicat mai devreme. Cred că Unirea Urziceni e primacandidată la retrogradare. Sper ca eu, Paraschiv şi Petre Marin săajungem la aceeaşi echipă", a spus Neaga la gsptv.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.