Şumudică, răspuns acid pentru Rednic: "Îmi pare rău că nu ne-am întâlnit, aveam şansa să-l bat!". "Puriul", pus la punct: "După ce te dă Al Faisaly afară..."

9 nov 2018 3584 afişări Liga 1
Şumudică, răspuns acid pentru Rednic: "Îmi pare rău că nu ne-am întâlnit, aveam şansa să-l bat!". "Puriul", pus la punct: "După ce te dă Al Faisaly afară..."

Marius Şumudică nu a rămas dator. După atacurile lui Mircea Rednic, care l-a numit "Şumibet" şi a făcut acuzaţii grave la conferinţa de presă premergătoare derby-ului cu FCSB, fostul atacant de la Sportul şi Rapid a răspuns şi el pe un ton acid. Antrenorul lui Al Shabab a vorbit despre ultima experienţă, scurtă, a "Puriului" în Arabia, la Al Faisaly.

”Îmi pare rău că nu ne-am întâlnit în Arabia Saudită în etapa a 8-a. Aveam şi eu o şansă să-l bat. Mircică, te-am bătut de prea multe ori. Ce Cerniauskas? Tot Bratu făcea pregătirea la Al Faisaly de jucau prost cât a stat el, apoi după ce a plecat a început să joace? Tot Cerniauskas sau Bratu sunt de vină că nu făcuse bine pregătirea şi n-a rezistat în Arabia Saudită.

Mai nou, s-a spus şi s-a scris că are oferte de la Al Nasr din Emirate. Păi după ce te dă Al Faisaly afară nu te poate vrea decât Al Nasr din Kuweit unde e salariul mai mic decât în Liga 1.

Dacă era antrenor şi-l acuză acum pe Cerniauskas, de ce nu a simţit atunci şi l-a schimbat. Bine, pe vremea aia poate nu se apucase de impresariat, acum văd că a îmbrăţişat şi meseria asta”, a declarat Şumudică, potrivit gsp.ro.

Atacurile dintre Şumudică şi Rednic au început la revenirea în ţară a antrenorului lui Al Shabab. Campion cu Astra în 2016, fostul idol al tribunelor din Giuleşti l-a taxat pe Rednic pentru modul în care a intrat în conflict cu toată lumea de la revenirea la Dinamo. "Puriul" i-a răspuns în conferinţa de presă pe care "câinii" au organizat-o vineri, înaintea derby-ului cu FCSB (duminică, 11 noiembrie, 21:00).

"Dacă nu erau 'Mircică' şi Dinamo, Şumibet nu lua niciodată campionatul. Cu Astra, Cerniauskas mereu avea dureri de cap. Dacă nu eram noi, rămânea cu pantalonii jos şi cu genunchii goi. Nu am ce să dezvolt! A ajuns campion datorită lui Dinamo! Eu le răspund celor care încep...Dacă nu era Mircică, nu ştiu ce se întâmpla", a spus Rednic.

Apoi, "Puriul" a oferit şi explicaţia pentru înfrângerea la care a făcut Şumudică în intervenţia sa şi l-a acuzat pe Vytautas Cerniauskas, fostul portar al lui Dinamo care avea un obicei de a lua goluri de la Alibec: "Cerniauskas avea dureri de spate când îl vedea pe Alibec. I se făcea rău, dădea Alibec gol şi de pe banca de rezerve", a spus Rednic despre portarul care a încasat opt goluri în cele două meciuri din play-off (4-1 şi 4-2), dintre care patru semnate de Alibec.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.