Steaua are lot de 30 de milioane €! Alchimistul Gigi: a transformat o datorie de 4 milioane în jucători de 8 milioane!

1 sep 2010 91 afişări Comentează şi tu Liga 1
Steaua are lot de 30 de milioane €! Alchimistul Gigi: a transformat o datorie de 4 milioane în jucători de 8 milioane! Steaua are lot de 30 de milioane de euro! Becali alchimistul: a transformat o datorie de 4 milioane în jucători de 8 milioane!

Venirea "lotului Urziceni" în Ghencea a întărit serios formaţiaroş-albastră. Ilie Dumitrescu are dubluri de valori sensibil egalepentru fiecare post şi îi va fi foarte greu să aleagă un prim `11`,în măsura în care va avea toţi jucătorii valizi.

Datoriade 4 milioane transformată în jucători de 8milioane

În contul datoriei pe care Bucşaru o avea la Becali, Steaua atransferat 6 jucători, în valoare de 8 milioane de euro (dacă estesă ne raportăm la cota de piaţă a acestora de pe site-ul despecialitate transfermarkt.de). În coniţiile în care în Ghencea arsosi şi Brandan, valoarea "lotului Urziceni" ar creşte până la 10milioane de euro, argentinianul fiind cel mai bine cotat dintretoţi.

Valoarea jucătorilor veniţi de laUnirea

Galamaz - 1,7 milioane de euro

Apostol - 1,7 milioane de euro

Marinescu - 650 mii de euro

Ricardo - 1,2 milioane de euro

Bilaşco - 1,6 milioane de euro

Onofraş - 1,2 milioane de euro

Chiar şi aşa, cel mai bine cotat jucător al Stelei rămâne BănelNicoliţă, a cărui valoare este estimată la 3 milioane de euro(chiar şi peste Stancu, care se opreşte la bariera celor 2 milioaneşi jumătate).

32
milioaneeste valoarea lotului CFR-ului, Tomas Costa, noul transfer dinGruia fiind cel mai bine cotat: 2,9 milioane de euro

3milioane de euro este cota de piaţă a lui Gabi Torje, cel mai scumpjucător al lui Dinamo

4
milioane de euro ar putea să ia Craiova petransferul lui Florin Costea. "Perla" Băniei este cel mai binecotat jucător din Liga I

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.