ŞOC! Sânmărtean: „Rapidiştii au pus doctorul să mintă!”

22 ian 2009 84 afişări Liga 1
ŞOC! Sânmărtean: „Rapidiştii au pus doctorul să mintă!”

Giuleştenii au fost la un pas să pună mâna pe Sănmărtean, dar nu s-au înţeles la bani cu Pădureanu şi au declarat mass-mediei că fotbalistul suferă de hepatita C.


Lucian, ai fost unul dintre puţinii jucători români care au plecat din provincie direct în străinătate. Nu regreţi acum acel pas?

Nu regret deloc că am ales să joc la Panathinaikos. Acel transfer m-a călit. N-am avut deloc probleme de acomodare. Cu toţii se înclinau în faţa talentului. Un transfer în Bucureşti nu
mi-ar fi garantat succesul. Era la fel şi dacă semnam cu Rapid.

Care a fost motivul real pentru care nu ai ajuns la Rapid?

Ei mă doreau şi cred că aş fi acceptat să merg. Nu s-au înţeles însă asupra sumei de transfer cu oficialii de la Gloria. Pentru a nu-şi atrage injuriile fanilor au preferat să inventeze povestea cu hepatita.

Acel episod te-a determinat să nu mai joci în România?

Nu. Nu pot spune că m-a scârbit, dar nici nu mi s-a părut hazliu. Peste tot în lume oamenii sunt la fel, nu doar la noi. Fiecare îşi urmăreşte interesele şi totul se leagă de afaceri şi de bani. Acea piedică m-a impulsionat. M-a făcut să revin şi apoi am plecat la Panathinaikos.

Ţi-a dat cineva vreo explicaţie pentru desele accidentări?

Nu există nicio explicaţie. Nu este nimeni de vină şi nu am nicio problemă medicală care să atragă aceste accidentări. Ţinând cont că am avut o sumedenie de tipuri de accidentări, pot spune că este vorba doar de ghinion.

Unde ai vrea să joci acum?

Aş vrea să mai stau câţiva ani în străinătate. Am ceva oferte din Olanda, Rusia şi Ucraina. Dacă nu iese ceva, sper să găsesc aceeaşi înţelegere la Gloria și să joc la Bistrița.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.