Situaţia stadioanelor Steaua, Rapid, Dinamo şi Arcul de Triumf, din programul de reabilitare pentru Euro 2020. Comunicat important al CNI

14 mai 2018 7994 afişări Comentează şi tu Liga 1
Situaţia stadioanelor Steaua, Rapid, Dinamo şi Arcul de Triumf, din programul de reabilitare pentru Euro 2020. Comunicat important al CNI

CNI a dat publicităţii, luni, un comunicat în care vorbeşte despre situaţia stadioanelor care trebuie reabilitate pentru Campionatul European din 2020. România va găzdui patru partide din cadrul competiţiei, trei din grupe şi una din fazele eliminatorii, iar autorităţile au anunţat că angajamentele vor fi respectate.

Stadioanele Ghencea, Giuleşti, Arcul de Triumf şi Dinamo sunt în programul de reabilitare. Potrivit CNI, pe 10 au fost depuse ofertele pentru următoarele aspecte privint demolarea şi reconstrucţia arenelor:

- atribuirea contractului de desfiinţare a stadionului Steaua;
- atribuirea contractului de proiectare şi execuţie a stadionului Steaua;
- atribuirea contractului de proiectare şi execuţie pentru stadionul Arcul de Triumf.
În ceea ce priveşte stadionul Dinamo, în data de 11.05.2018, a avut loc depunerea ofertelor privind contractarea serviciilor de proiectare pentru studiile de prefezabilitate si fezabilitate.
Depunerea ofertelor pentru atribuirea contractului de proiectare şi execuţie aferentă stadionului Giuleşti este programată pentru data de 30.05.2018.

  • STADIONUL GHENCEA

va avea 30.500 de locuri
preţ estimativ: 301,77 de milioane de lei inclusiv TVA

  • STADIONUL GIULEŞTI

Recomandarea FRF privind capacitatea stadionului este de 15.000 – 20.000 de locuri

  • STADIONUL ARCUL DE TRIUMF

va avea 8.100 de locuri
preţ: 126,41 de milioane de lei inclusiv TVA

  • STADIONUL DINAMO

Conform temei de proiectare transmisa de beneficiar, capacitatea noului stadion va fi de 18.000 de locuri
 

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.