Sânmărtean, out de la Gloria! Mureşan: "Nu am discutat cu el"

2 dec 2009 124 afişări Liga 1
Sânmărtean, out de la Gloria! Mureşan: "Nu am discutat cu el" no title

Mijlocaşul Lucian Sânmărtean a fost pus pe lista de transferuride către şefii Bistriţei.

"Am fost sunat de Florin Halagian, care mi-a spus că nu maiare nevoie de Lucian Sânmărtean. Motivaţia a fost că Lucian a comismai multe acte de indisciplină, iar eu am fost de acord să îl punempe lista de transferuri. Aşteptăm oferte pentru el. LucianSânmărtean nu va mai fi sigur la Gloria în retur", a spusJean Pădureanu.

"Motivele pentru care a fost dat afară au fost întemeiate.Nu voi mai conta pe el de acum înainte", a spus şi FlorinHalagian.

Lucian Sânmărtean a intrat în colimatorul "Armeanului" luni seara,după ce a primit "roşu" la meciul de la Urziceni, în minutul 47. Separe că după meci cei doi au avut un schimb dur de replici.Mijlocaşul mai are şase luni de contract cu Bistriţa, dar are încontract o clauză potrivit căreia poate pleca în schimbul sumei de50.000 de euro.

Şi fundaşul Alin Rus a fost dat afară de la Bistriţa acum câtevasăptămâni în urma unui conflict cu Halagian.

Imediat după ce a fost pus pe lista de transferuri, LucianSânmărtean a fost contactat de alte echipe.

"Am discutat cu Sânmărtean, dar are pretenţii prea mari, nueste de nasul Mediaşului. Aş vrea un jucător ca el, îl cunoscfoarte bine de când eram la Bistriţa, dar nu sunt şanse să vină laMediaş", a declarat Ioan Horoba, director general GazMetan Mediaş.

Preşedintele CFR-ului, Iuliu Mureşan, a infirmat că ar fi negociatdeja cu mijlocaşul Gloriei.

"Nu ştiam că Lucian Sânmărtean a fost dat afară de laBistriţa, nu am vorbit de niciun transfer cu acest jucător sau cuGloria. Nu am analizat încă dacă Sânmărtean ar fi de folosClujului", a spus Iuliu Mureşan.

articol scris de Alin CORDOŞ, Andra LUPOU şi Dragoş POPESCU

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.