S-a săturat de locul 2 şi e gata să facă orice pentru un nou titlu în Liga 1! Becali plăteşte două milioane de euro pentru următorul transfer al FCSB

19 mai 2019 9519 afişări Liga 1
S-a săturat de locul 2 şi e gata să facă orice pentru un nou titlu în Liga 1! Becali plăteşte două milioane de euro pentru următorul transfer al FCSB

Gigi Becali (60 de ani) s-a săturat să termine pe locul doi de patru ani încoace şi e gata să facă orice pentru ca FCSB să ia un nou titlu în sezonul viitor din Liga 1 Betano. Latifundiarul din Pipera e gata să achite două milioane de euro pentru transferul lui Andrei Ivan (22 de ani), atacantul de la FK Krasnodar, după care "aleargă" de ani buni.

Are, însă, concurenţă serioasă. Ivan este dorit şi de Craiova, club care l-a vândut în Rusia în schimbul a patru milioane de euro. După un împrumut la Rapid Viena, Ivan se va întoarce la Krasnodar, iar Gigi Becali e gata să achite suma cerută de ruşi, două milioane de euro, pentru a-l aduce pe atacant la FCSB. Ivan e o ţintă mai veche a patronului FCSB, care îl vrea pe internaţionalul român încă din 2014. Atunci, Becali a oferit Craiovei două milioane de euro pe Ivan, Bancu, Mateiu şi Vătăjelu. Niciunul dintre ei n-a ajuns, în cele din urmă, la FCSB.

Andrei Ivan mai are trei ani de contract cu gruparea din Rusia, dar a jucat sub formă de împrumut în acest sezon la Rapid Viena. Austriecii aveau posibilitatea de a-l transfera pe internaţionalul român dacă ar fi achitat aceşti bani, dar au renunţat, nefiind mulţumiţi de randamentul jucătorului. În schimb, Becali este convins că Ivan se va adapta la FCSB. Mai mult, vede transferul ca pe o investiţie de viitor, scrie DigiSport.

Rămâne de văzut ce răspuns va da Ivan, care este dorit şi de clubul unde s-a format, Craiova. "Da, Andrei Ivan este în vederile noastre. Trebuie să vorbim cu cei de la Krasnodar. Probabil, va fi luat sub formă de împrumut, dar există şi varianta de a-l cumpăra. Vom vedea ce discuţii vor fi, care va fi suma. Cert este că Ivan este un jucător pe care-l cunoaştem foarte bine.

Aşa că nişte bani băgaţi acolo n-ar reprezenta o pierdere. Mai ales că este încă tânăr, mai poate creşte în valoare, are timp destul şi investiţia poate fi acoperită în viitor”
, a spus Sorin Cârţu, preşedintele clubului, la DigiSport.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.