RiDică! Steaua - Gloria Bistriţa 3-1

1 mai 2011 13978 afişări Comentează şi tu Liga 1
RiDică! Steaua - Gloria Bistriţa 3-1 Steaua - Gloria Bistriţa 3-1 23 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7946/8211766/5/rp2i8153.jpg

Dică a adus victoria după trei meciuri anoste, însăseara a lăsat un gust amar: tribune pustii, înjurături livrate labucată, fotbal anemic

Atmosferă de teatru în Ghencea. Nu de Teatrul Viselor, ci deTeatrul Bulandra. Pentru că eroii au fost "preferaţii" lui Becali:Dică a marcat o "dublă", Tănase a avut rol de pasator şi deîncasator de înjurături, iar Onofraş a arătat că există.

1.915 spectatori. Informaţia a fost furnizată de tabela din Ghenceaprin minutul 20. "Ne-au numărat de două ori", se aude o vocerăguşită din tribună. Răguşită de atâtea înjurături transmise intimde la sectorul 0 spre elevii lui Cîrţu. Tot pe aceeaşi tabelă, dupăalte cinci minute, apar şi două nume: Onofraş şi Bâlbă, adică 1-1.Primii au lovit steliştii. Tănase a intrat nederanjat cu mingea încareu, oaspeţii de data asta au fost gazde bune, iar centrarea lui"Dodel" s-a oprit în poartă, via capul lui Onofraş.

Cu mult fairplay, apărarea Stelei a întors serviciul. Băjenaruîl copiază pe Tănase, trimite în faţa porţii, de unde Bâlbă dă opalmă moralităţii care i-a dat numele ăsta. Marcatori? Foştiiîncasatori de palme de la Marius Popa pe vremea în care Iaşiul aveaechipă în Liga I. Onofraş mai vrea o dată, dar de data asta nu vreaAlbuţ, care scoate lovitura de cap a fostului campion. "Suntemmândri de voi", ţipă domnul răguşit de la sectorul 0, care arenunţat la blesteme şi la înjurături, alegând ironia fină.

"Huooo" a ajuns unfel de "Bună ziua"

Dar Dică nu a înţeles gluma şi pune şi el capul la centrarea luiEmeghara. E rândul lui Safta să răguşească când anunţă golul lui"Dicanio", iar bărbatul nostru cu aceleaşi simptome, dar de lasectorul 0, schimbă total registrul şi-l aplaudă frenetic pe fostuldecar.

Probabil au mai rămas aplauze pe stoc din primul mandat alatacantului în Ghencea. Şi e pauză. De dres vocea, de datindicaţii. Dar se rămâne la aplauze şi tot pentru Dică. Servit deTănase, care s-a prins cum e cu omul lui direct la primul gol,vârful pune latul pentru 3-1. Pentru puţin timp se înroşescpalmele, mai precis până la prima centrare aiurea a lui Bănel. Şise revine la arsenalul de dinainte de Dică: aici "huooo" a ajuns unfel de "bună ziua". Aici, adică în Ghencea anului 2010, la cinciani de la ultimul trofeu aşezat în vitrina clubului.

Pădureanu: "N-am maifăcut blat de patru ani!"

Înaintea fluierului de start, Jean Pădureanu a fost luat încolimator de fanii stelişti. "Te-ai dat la o parte cu Dinamo şiacum vii să ne baţi pe noi?!", i-au transmis aceştia. "Lordul" adat o replică incredibilă: "Copii, sufletul meu e în Ghencea, aiciam făcut armata. Vă jur că n-am mai făcut un blat de patruani!"

IPOTEZA-ŞOC: FLORINCOSTEA, LA STEAUA?

Comentând recentul scandal de la Craiova, Gigi Becali a dezvăluitieri că sunt şanse destul de bune ca, pe lângă Mihai Costea, Steauasă-l înregimenteze şi pe fratele acestuia, Florin. "Cine credeţi căi-a convins pe ei să se întoarcă la Craiova? Eu! Au discutat cumine şi i-am convins. Acum să nu speculaţi că va veni şi FlorinCostea la Steaua... Deşi e posibil...", a punctat Becali.


3 goluria marcat Dică pentru Steaua în acest retur


> SorinCîrţu a făcut aseară patru modificări faţă de meciul cu Pandurii:Emeghara, Brandan, Dică şi Onofraş.

> Mihai Stoica alipsit din nou de la meciul Stelei, fiind plecat să urmărească oserie de jucători în Portugalia şi Spania.

> Ifeanyi Emeghara ajucat titular pentru Steaua după mai bine de opt luni. Ultima datăa apărut în grupele Europa League: Liverpool - Steaua 4-1, când afost schimbat după 20 de minute de joc.


CLICK AICI pentrucomentariul text


Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.