Revoluţie la FCSB! Gigi Becali a conturat echipa pentru sezonul următor: ”4-5 sunt de mare talie”

18 apr 2019 5843 afişări Liga 1
Revoluţie la FCSB! Gigi Becali a conturat echipa pentru sezonul următor: ”4-5 sunt de mare talie”

Decizia FRF de a obliga echipele din Liga 1 Betano să înceapă meciurile din sezonul următor cu doi jucători U21 este pe placul lui Gigi Becali. Omul cu banii de la FCSB apreciază că decizia avantajează echipa sa. Are jucători de valoare, care vor face diferenţa: ”Acum am 4-5 care sunt de mare talie. Spre exemplu, la anul, eu îl bag pe Vlad în poartă şi după o să mai fie Man, Coman, Oaidă, Moruţan”.

Datorită numărului mare de jucători tineri, FCSB va ajunge să dea jucători echipelor din campionat. Becali crede că la el vor apela chiar şi adversarele. ”Cum să se mai bată CFR-ul cu mine. O să le dau la toate echipele jucători, şi la CFR, şi la Dinamo. Vor fi obligaţi să ia de la mine, că nu au”, a continut Becali la DigiSport, care laudă iniţiativa FRF. Deşi la început nu era de acord cu obligativitatea forului condus de Răzvan Burleanu, acum o susţine.

La început am fost împotrivă, dar dacă ei au votat, i-am zis lui Vali să-i lase să o facă. Eu am avantaj de la această lege. Cum să se mai bată cu mine de la anul ceilalţi. Eu am bani şi pot să cumpăr tineri. Am strategia de a promova tineri pe care îi vând. Îi voi cumpăra eu şi îi voi vinde. O să-i cresc doar dacă vin la mine în grădină, dar dacă se duc la alţii”, a încheiat Becali.

  • 6 jucători care se încadrează în regula U21 are FCSB în lot: Răzvan Duncan (18 ani); Olimpiu Moruţan (19 ani); Andrei Vlad (20 de ani); Dennis Man (20 de ani); Florinel Coman (21 de ani) şi Dragoş Nedelcu (22 de ani)

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.