Reunire fără antrenor la Otopeni!

18 iun 2008 37 afişări Liga 1
Echipa din Otopeni s-a reunit azi de dimineaţă la startul pregătirilor pentru noul sezon. După ce s-a despărţit de Liviu Ciobotariu, antrenorul care a adus-o în premieră în Liga I, echipa din Otopeni a dat startul pregătirilor fără un antrenor principal.

Motivul îl constituie eşuarea negocierilor purtate cu o serie de antrenori, cum ar fi Cornel Ţălnar, Cristiano Bergodi, Salvatore Giunta şi José María Bakero. Surse din cadrul clubului susţin că până la finalul săptămânii va fi desemnat un nou antrenor, purtându-se negocieri cu mai mulţi antrenori.

La reunirea ilfovenilor s-au prezentat 20 de jucători:
- Cristian Munteanu, Sorin Bobariu, Ilko Pirgov - portari
- Adrian Iencsi, Sorin Iodi, Vasile Tatarciuc, Marius Ardeleanu, Răzvan Ciortea , Ze Pedro – fundaşi
- Cosmin Bărcănescu, Sorin Pană, Claudiu Dumitrescu, Florin Manea, Florin Pârvu, Gabriel Mărgărit, Gabriel Caramarin - mijlocaşi
- Cristi Dicu, Kallé, Danilo Belic, George Ene – atacanţi.

Printre cei douăzeci se află şi noile achiziţii: Cristi Munteanu, Iencsi şi Pirgov care au semnat contracte pe un an cu drept de prelungire pe încă unul.

Programul echipei este următorul:
- 22-28 iunie: cantonament la Braşov
- 30 iunie – vizita medicală
- de pe 2 sau 3 iulie – 11 zile în Austria sau Germania


Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.