Rednic s-a săturat! ”Dacă vă place de el, îl puteţi lua acasă”. Antrenorul pare dispus să renunţe la el

7 dec 2018 6117 afişări Liga 1
Rednic s-a săturat! ”Dacă vă place de el, îl puteţi lua acasă”. Antrenorul pare dispus să renunţe la el

Mircea Rednic a susţinut o conferinţă de presă premergătoare partidei cu Hermannstadt, în care a vorbit şi despre situaţia lui Gregory Tade. Antrenorul a precizat că, pe lângă probleme de ordin medical, atacantul are şi probleme de ordin fotbalistic.

Aşa cum ProSport scria în exclusivitate, Tade a fost trimis în Turcia pentru a face mai multe investigaţii medicale. Are o leziune de menisc, din pricina căreia nu a apucat să evolueze în tricoul ”câinilor”. Deşi a fost adus ca un salvator, Rednic pare că şi-a pierdut răbdarea în aşteptarea acestuia. Spune că se gândeşte doar la fotbaliştii apţi de joc. ”Pe el l-am controlat la inimă, dar el trebuia controlat mai jos. Să vedem dacă e fotbalist. Vă place mult de Tade, văd că mă tot întrebaţă de el: ”Tade, Tade!”. Dacă vă place de el, îl puteţi lua acasă. Hai să vorbim de fotbaliştii care joacă”, a declarat Rednic la conferinţa de presă.

Tade se va trata la Acibadem, la o clinică unde Dinamo îşi trimite jucătorii cu probleme. Robert Moldoveanu a fost supus unei operaţii acolo, după ce suferise o ruptură a ligamentului încrucişat a piciorului stâng.

Situaţia medicală a lui Tade poate fi citită aici.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.