Rednic, dat pe spate după doar un meci: "A venit omul, a jucat...Beckenbauer!"

6 feb 2019 0 afişări Liga 1
Rednic, dat pe spate după doar un meci: "A venit omul, a jucat...Beckenbauer!"

Bucuros pentru victoria clară a echipei sale, 3-0 cu Poli Iaşi, Mircea Rednic (55 de ani) a umblat la cutia cu epitete şi l-a ridicat în slăvi pe fundaşul central lituanian Linas Klimavicius.

O raritate în mandatul lui Florin Bratu, Dinamo a terminat meciul cu trupa lui Stoican fără gol primit (a şasea oară în acest sezon), iar Rednic a avut doar motive de mulţumire. Unul dintre ele a fost reprezentat de prestaţia lui Klimavicius, fotbalist care a preluat atribuţiile de lider al apărării la puţin timp după ce a ajuns sub comanda "Puriului": "Linas Klimavicius nu ştiu dacă are o săptămână de antrenamente. A venit omul, a jucat. Beckenbauer!", a declarat Rednic, mai în glumă mai în serios.

Trimis să conducă o linie defensivă din care au făcut parte Sorescu, Ricardo Grigore şi Aliji, Klimavicius a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren şi nu a avut probleme în a-i bloca pe Sanoh şi Burlacu, cei doi atacanţi centrali folosiţi de Flavius Stoican.
 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.