Războiul declaraţiilor între Dică şi Şumudică. Reacţie dură a fostului antrenor de la FCSB: ”Ne ceartă pe toţi? Chiar aşa? Noi nu mai putem să...”

6 mai 2019 3554 afişări Liga 1
Războiul declaraţiilor între Dică şi Şumudică. Reacţie dură a fostului antrenor de la FCSB: ”Ne ceartă pe toţi? Chiar aşa? Noi nu mai putem să...”

Nicolae Dică nu a aşteptat prea mult şi i-a răspuns lui Marius Şumudică, după ce fostul antrenor al Astrei a declarat că anumiţi tehnicieni vorbesc prea des despre ce se întâmplă la FCSB, deşi nu este cazul.

Dică s-a simţit vizat de reacţia lui ”Şumi”, iar acum a dat replica: "Cred că domnul Şumudică nu a fost atent la ce declaraţii am dat eu. Chiar niciodată, de când am plecat de la Steaua (n.r. FCSB), nu m-am legat de jocul de acolo. Doar mi-am spus şi eu câte o părere de câte un jucător. Nu m-am legat eu niciodată de jocul Stelei (n.r. FCSB). Şi poate domnul Şumudică nu ştie că Budescu a venit de la Astra şi a avut cel mai bun sezon al lui de când joacă fotbal.

Îl informez acum, ca să afle. Dacă domnul Şumudică nu ştie, Budescu a făcut cel mai bun sezon în perioada când a fost cu mine la Steaua (n.r. FCSB)”, a declarat Dică la TelekomSport, care îi sugerează lui Şumudică să se intereseze mai mult de Al-Shabab: ”Cred că ar trebui mai bine să îşi vadă de echipa lui, să antreneze el, să ne lase pe noi, ăştia tineri, că încercăm şi noi să facem performanţă. Vom vedea dacă vom reuşi sau nu.

Acum ne ceartă pe toţi? Chiar aşa? Noi nu mai putem să spunem nimic de Şumudică? Să ne lase pe noi în pace, că avem şi noi ceva de spus în fotbalul ăsta. Eu aştept ca domnul Şumudică să vină, să ia o echipă ca Steaua (n.r. FCSB), ca CFR, să vedem dacă va reuşi să câştige campionatul. A reuşit cu Astra, dar nu putem să o comparăm pe Astra cu Steaua (n.r. FCSB), cu CFR, cu Dinamo. Să vină, să câştige trei-patru campionate la rând şi jos pălăria pentru domnul Şumudică”.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.