Răsturnare de situaţie. New-entry pe lista antrenorilor pe care-i vrea Becali la FCSB: "Mă gândesc la el, am vorbit cu nişte părinţi!" O nouă prioritate în sezonul viitor: "Nu ştiu cum, dar dă-te peste cap şi fă-o!"

13 mai 2019 17216 afişări Liga 1
Răsturnare de situaţie. New-entry pe lista antrenorilor pe care-i vrea Becali la FCSB: "Mă gândesc la el, am vorbit cu nişte părinţi!" O nouă prioritate în sezonul viitor: "Nu ştiu cum, dar dă-te peste cap şi fă-o!"

Gigi Becali (60 de ani) a anunţat că Edi Iordănescu este cel pe care-l vrea ca antrenor la FCSB. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că a avut discuţii cu persoane pe care "le îndrăgesc, le iubesc" şi l-au convins că fiul lui Anghel Iordănescu este alegerea potrivită. Omul de afaceri l-a scos pe Marius Şumudică din calcule din cauză că antrenorul lui Al Shabab nu este agreat de suporteri.

Becali a anunţat că nu se va mai băga peste Iordănescu junior la schimbări, dar va discuta de la bun început cu el ca "perlele" Man, Tănase, Coman şi Moruţan să fie promovate.

"Eu mă gândesc să am succes cu o persoană care a adus Cupa Campionilor Europeni în România, aşa mă gândesc! Edi Iordănescu, e din sângele ăla! Mă refeream la rudă. Mă gândesc la el, aşa s-a întâmplat că am vorbit cu doi părinţi. Mi-au vorbit despre Edi foarte frumos.

Mă mai bag eu? Eu îi spun aşa. Nu mă bag eu să-ţi fac schimbări, dar jucătorii ăştia trebuie să-i promovezi. Vlad în poartă, asta e prima condiţie. Man, Tănase, Coman, Moruţan, în teren! Faci, dacă eşti antrenor. Nu mă bag, dar îi spun aşa. Nu ştiu ce faci, cum faci, dă-te peste cap şi rezolvă", a spus Gigi Becali, luni, la DigiSport.

Patronul FCSB îl dă ca exemplu pe Gică Hagi, antrenorul-patron de la Viitorul. Omul de afaceri admiră mult felul cum puştii "Regelui" joacă în Liga 1 şi spune că Edi Iordănescu ar trebui preia modelul său. "Cum face Hagi de îi face pe ăia de 17 ani să joace? Du-te la Hagi şi vezi ce face el!", a mai spus Becali.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.